NOVA-STARA LICA U REDOVIMA POTISJA: Uprava dovela igrače koji "osećaju" klub!

Autor:

Sport

26.07.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Triling novajlija za potvrdu velikih ambicija.

NOVA-STARA LICA U REDOVIMA POTISJA: Uprava dovela igrače koji "osećaju" klub!

Foto: FK Potisje Knićanin

Radi se na sklapanju igračkog kadra koji će u predstojećoj sezoni napasti plasman u viši rang.

Republika

Fudbalski klub Potisje već dve godine se takmiči u "A ligi" Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, pre toga je isto toliko vremena proveo u PFL-u. Na polovini protekle takmičarske godine tim iz Knićanina je bio na baraž poziciji tokom zimske pauze, ali je kasnije morao da se zadovolji osvajanjem "samo" četvrte pozicije na tabeli. Uprava kluba je odradila analizu raspoloživog igračkog kadra, i pre par dana je krenula sa promocijom pojačanja za predstojeće prvenstvo.

Prvo letnje pojačanje Potisja je Jovan Georgios Karataševski (22) koji stiže iz komšijskog Titela, gde je nastupao od starta svoje karijere. Jovan je prethodnih par sezona bio jedan od najboljih igrača u svom matičnom klubu, pokriva sve pozicije na sredini terena, a može da odgovori i zadacima u napadačkoj liniji. 

Zoran Ločki (32) druga je akvizicija uprave, reč je o veoma iskusnom igraču koji će dosta značiti mladim saigračima kako na terenu, tako i van njega. U pitanju je univerzalac koji može podjednako dobro da odigra gotovo na svim pozicijama na terenu, koristi dobro obe noge, što predstavlja poseban problem svakom protivničkom igraču. 

Triling dosadašnjih predstavljenih pojačanja zatvara Mateja Maksimović, mladi fudbaler koji je prošao sve mlađe kategorije Potisja i koji je došao do prvog tima. Maksimović dobro zna koliko klub znači svima u selu, pa se ne sumnja u njegov trud i rad, kako na terenu, tako i na treninzima. 

Proteklog vikenda ekipa Potisja je odigrala i prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za predstojeću sezonu, rival je bio sastav Hajduka (Gardinovci) i tom prilikom je upisan remi, rezultat je glasio 2:2. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading