POLET 57 KREĆE U NOVE POBEDE: Imenovan je novi šef stručnog štaba!

Autor:

Sport

26.07.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice stiglo na trenersku poziciju.

POLET 57 KREĆE U NOVE POBEDE: Imenovan je novi šef stručnog štaba!

Foto: FK Polet 57 Milutovac

Vremena za odmor više nema, uprava kluba je krenula sa predstavljanjem novih lica za predstojeću sezonu.

Republika

Fudbalski klub Polet 57 je osvajanjem titule u sezoni 2021/2022 stigao od Druge rasinske okružne lige do prvog ranga. Jedan bod više imao je tada tim iz Milutovca u odnosu na prvog pratioca, ali to je bilo dovoljno za ulazak u višu ligu.

Forma igrača Poleta u nedavno završenom prvenstvu je bila promenjiva, pa je samim tim i učinak polovičan, skor od 12 trijumfa, četiri remija i 16 poraza bio je dovoljan za osvajanje 11. pozicije na tabeli, što je svakako dobar rezultat uzimajući u obzir da je reč o novajliji u ovom rangu takmičenja.

Uprava kluba se u dosadašnjem periodu letnjeg prelaznog roka nije oglašavala, ali je danas stigla i prva informacija o određenim promenama. Za šefa stručnog štaba imenovan je Dušan Ađanin - Mrki. Reč je o bivšem igraču kojem će ovo biti prvi trenerski angažman.

Republika

Foto: FK Polet 57 Milutovac

Dušan Ađanin - Mrki

Iz Poleta su povodom promocije Ađanina poručili:

- Očekujemo od Mrkija da skocka našu mladu ekipu, da tim igra baš onako kako je on godinama, borbeno, srčano, agresivno.. Dušan je momak koji je svojim akcijama i delovanjima u prethodnim godinama i sezonama već dovoljno zadužio naš klub, želimo mu puno sreće, radovanja i sportskih uspeha zajedno sa nama. 

Popularni Mrki je prethodne dve godine bio član Poleta, čiji je dres nosio sa velikim uspehom, gde je stigao i do titule prvaka Druge rasinske okružne lige. Pre Milutovca čak sedam godina je branio boje 13. Aprila iz Velike Lomnice, a kroz karijeru je bio i u redovima Trudbenika i Velike Drenove. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading