PROVERENA IMENA ZA VIŠI RANG: Šampion i novi član okružne lige sklapa tim za gornji deo tabele!

Autor:

Sport

26.07.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se radi u redovima Jedinstva.

PROVERENA IMENA ZA VIŠI RANG: Šampion i novi član okružne lige sklapa tim za gornji deo tabele!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Posle sedam godina ekipa iz Zavlake se vraća u Mačvansku okružnu ligu, a pred upravom je zadatak da se klub ustali u istoj.

Republika

Pre nešto više od mesec dana završeno je prvenstvo Međuopštinske lige Jadar, prvi kroz cilj prošao je sportski kolektiv Jedinstva i time je osvojen šampionski pehar, koji donosi i plasman u viši rang takmičenja. 

Uprava kluba je prelazni rok otvorila dovođenjem mladog Nemanje Jovanovića (19), koji je proteklih godinu dana bio član ekipe 7. Juli iz Bele Crkve. Nakon njega stigao je golman NIkola Anđelković (25), bivši član Loznice, Radničkog (Klupci), Gučeva, Cera, Ušća sa Novog Beograda, a jedan deo karijere je proveo i u mlađim selekcijama Crvene zvezde. 

Serija pojačanja nastavljena je dovođenjem Nemanje Pantića (26) iz redova Antimona, gde je u protekloj sezoni Mačvanske okružne lige odneo titulu najboljeg strelca ekipe. Sa istom "titulom" u Zavlaku je stigao i Goran Trifunović (37), samo što je on taj uspeh ostvario u dresu Karađorđa. Iz redova Jedinstva povodom dolaska Pantića i Trifunovića kratko poručuju: "napad je najbolja odbrana".

Kostur tima od prošle sezone je zadržan, i njemu su pridodata iskusna pojačanja sa iskustvom igranja upravo u rangu u kojem će se tim Jedinstva takmičiti od starta sezone 23/24. Pored novajlija, prvom timu su pridružena i dva mlada igrača iz sopstvenih redova, reč je o Marku Todoroviću i Viktoru Markoviću, koji će takođe biti na raspolaganju treneru. 

Trener Slaviša Radivojević je prozivku izvršio 16. jula, proteklog vikenda na programu je bio i prvi prijateljski meč u kojem je rival bio Mladost iz Prnjavora. Do početka prvenstva uprava je u dogovoru sa šefom stručnog štaba zakazala još nekoliko mečeva, kako bi ekipa što spremnija započela novu sezonu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading