"GADLJIV NA SRBIJU, ALI NE I NA SRPSKE PARE" Maja Nikolić udarila na Merlina, šalje ga u Hram Svetog Save da se PREKRSTI

Autor: P. R.

Zabava

03.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi estradni rat na javnoj sceni, Maja Nikolić žestoko oplela po Dinu Merlinu!

"GADLJIV NA SRBIJU, ALI NE I NA SRPSKE PARE" Maja Nikolić udarila na Merlina, šalje ga u Hram Svetog Save da se PREKRSTI

Foto: ATA Images

Bosanski muzičar Dino Merlin u novembru će održati čak četiri koncerta u beogradskoj Areni, iako je nedavno pokrenuta peticija za njegovu zabranu ulaska u Srbiju. Ovim povodom se oglasila i pevačica Maja Nikolić, koja za svog kolegu nije imala nimalo lepe reči.

Naime, Nikolićeva je istakla da ju je sramota u ime našeg naroda koji je dopustio da Merlin uopšte ulazi u našu zemlju, a kamoli to što drži koncerte četiri večeri zaredom.

Sramota me je u ime svih nas. Mislim da je najneobrazovaniji sloj našeg društva kupio karte za te koncerte. Umesto da svi potpišemo peticiju da mu se zabrani ulazak u Srbiju, mi dozvoljavamo da takva nakaradna zvezda puni našu Arenu - priča Maja, pa dodaje:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

- Čovek je prvenstveno pljunuo na sebe i na svoje izjave, Merlin prvi nema dostojanstvo čim dolazi ovde, a otvoreno je pozivao na ubijanje Srba. Nijedan umentik ne sme da bude obojen mržnjom, iako smatram da on i nije umentik, jer je uhlebljenje našao tek s hitovima koje je napisao za Vesnu Zmijanac i Cecu Ražnatović. Najveće srpske estradne zvezde. Ne mogu da shvatim koga mi veličamo, jedan običan odron koji, podsetimo, jeste gadljiv na Srbe, ali ne i na srpske pare - ističe pevačica.

Jedan od onih koji je otvoreno pokazao nezadovoljstvo što Srbi tako lako praštaju i zaboravljaju onima koji su im činiliu nažao, jeste i Aleksandar Stanimirović, frontmen grupe "Amadeus".

Republika

Foto: ATA Images, PIxabay

Dino Merlin

- Čula sam izjave Ace Amadeusa da bi Merlin trebalo da nam se izvini u "Dnevniku 2", i mogu da kažem da sam ponosna što ima i nas sa nacionalnom svešću i dostojanstvom, koji se gnušamo rantohušačkih i sramotnih izjava ovakvih ološa. Ja bih njega pustila da peva u Srbiji, ali da prethodno ode u Hram Svetog Save, prekrsti se tri puta, pokaže tri prsta i kaže: "Ja volim Srbiju". I tada bih dobro razmislila - zaključuje Maja Nikolić za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

06.08.2023 18:14

To muslimansko g**** ne treba nikada da peva u Srbiji i pod hitno mu zabraniti ulaz