ZORANA SIKTER SE PRAVDA DA NE ZNA ŠTA JE "OLUJA": Zvezda Granda zbog pritiska otkazala nastup u Hrvatskoj

Autor: P. R.

Zabava

03.08.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se prvo pravdala da ne želi da živi u prošlosti, pevačica Zorana Mićanović je ipak otazala nastup u Hrvatskoj na dan "Oluje".

ZORANA SIKTER SE PRAVDA DA NE ZNA ŠTA JE "OLUJA": Zvezda Granda zbog pritiska otkazala nastup u Hrvatskoj

Foto: Tanjug/ap, ATA Images

Mlada pevačica Zorana Mićanović otkazala je planirani koncert u Hrvatskoj na dan "Oluje".

Naime, uspešna "Zvezda Granda" imala je zakazan nastup u Vodicama, na dan kada Hrvati obeležavaju proterivanje 250.000 Srba sa svojih ognjišta. Kako je Mićanovićeva istakla, nije ni znala šta je "Oluja", niti je čula za događaje koji su se odigrali 4. avgusta 1995, godine, te dodala da ne želi da se vraća u prošlost. 

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Zorana Mićanović

Međutim, nakon što je u medijima osvanulo da će Zorana planira da peva pred hrvatskom publikom na dan kada su Srbi proterani sa svojih ognjišta, pevačica se ogasila i priznala da se kaje, te da je predviđeni nastup ipak otkazala.

Zvala sam organizatore i otkazala nastup. Hvala vam što ste me obavestili o svemu. Nisam bila upućena, meni "Grand" zakaže, moje je samo da pevam, ali sada smo otkazali - rekla je Mićanovićeva za Informer, koja se inače proslavila pesmom "Sikter".

Republika

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official

Zorana Mićanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading