ONI SU NAJBOLJI AMBASADORI SRBIJE Srpski vatrogasci sutra kreću kući iz Grčke, vođe puta za noćas dogovorile još jedan "zadatak"!

Autor:

Vesti

03.08.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupu Sektora za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije koji su u Grčkoj od 26. jula čini 38 vatrogasaca i lekara

ONI SU NAJBOLJI AMBASADORI SRBIJE Srpski vatrogasci sutra kreću kući iz Grčke, vođe puta za noćas dogovorile još jedan "zadatak"!

Foto: Facebook/Radmilo Belic/Printscreen

Vođe timova u Grčkoj

Vatrogasci koji su boravili u Grčkoj, gde su pomagali kolegama iz ove zemlje na gašenju požara, nakon završenog posla sutra će krenuti nazad u Srbiju. Pre povratka vođe tima dogovorile su još jedan "zadatak" za večeras. 

-Naši vatrogasci su završili posao u okolini Volosa. Zajedno sa grčkim kolegama su spasli od požara više desetina kuća. Na slici su vođe ova dva tima Georgios(desno) i Nikola(levo). Večeras su najavili da će otići da se druže uz neizostavni Tsipouro u Volosu - napisao je u objavi uz fotografiju Radmilo koji živi u Solunu i dodao:

-Želim im mnogo druženja, ali pod drugim okolnostoma. Nasi momci se sutra vraćaju kući. Oni su najbolji ambasadori Srbije. Bravo momci, a ujedno jedno veliko bravo za sve vatrogasce koji su učestvovali u gašenju požara širom Grčke!

Foto: Ap/Facebook/printscreeen

 

Grupu Sektora za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije koji su u Grčkoj od 26. jula čini 38 vatrogasaca i lekara, kao i 14 vozila za gašenje šumskih požara.

Ispod zajedničkih fotografija Grci su ostavljali brojne komentare zahvalnosti. 

"Vi ste zajedno sa ostalim grčkim i srpskim vatrogascima spasili najmanje 40 kuća u Nea Agialosu zajedno sa našima. Svima vam se od srca zahvaljujemo", "Srdačno i od srca hvala na pomoći Srbijo",samo su neki od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading