HEROJSKA BORBA SRPSKIH I GRČKIH VATROGASACA SA BUKTINJOM: "35 sati bez sna, ali osmeh je i dalje tu. Nastavljamo!" (FOTO)

Autor:

Vesti

28.07.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sektor za vanredne situacije MUP-a uputio je u Grčku vatrogasno-spasilački tim od 36 vatrogasaca-spasilaca i 14 vatrogasnih vozila

HEROJSKA BORBA SRPSKIH I GRČKIH VATROGASACA SA BUKTINJOM: "35 sati bez sna, ali osmeh je i dalje tu. Nastavljamo!" (FOTO)

Foto: Ap/Facebook/printscreeen

Srpski i grčki vatrogasci se bore sa vatrenim stihijama na nepristupačnim planinskim terenima u Volosu. Jedan od grčkih vatrogasaca na Fejsbuku je podelio zajedničku fotografiju i naveo da im se u podne završilo 35 sati bez sna!

"Radimo sa našom braćom Srbima u planinama u nepristupačnom kraju Volosa. Popodne završavamo budni niz od 35 sati, ali uvek nam je potreban osmeh jer moral mora ostati visok bez obzira na uslove! Nastavljamo !!!!", napisao je Jorgos Anagostakos, vođa grčkih vatrogasaca, koji je u ovoj zemlji veoma poznat i kao majstor karatea i instruktor borilačkih veština.

Fotografija je izazvala na stotine komentara i Srba i Grka koji su im poželeli sreću i divili se njihovoj hrabrosti.

Podsetimo, Sektor za vanredne situacije MUP-a uputio Grčkoj, vatrogasno-spasilački tim od 36 vatrogasaca-spasilaca i 14 vatrogasnih vozila, kako bi pomogli u gašenju požara. Kako je njhova borba s vatrom izgledala pogledajte u galeriji u nastavku:

„Naš vatrogasno-spasilački tim, koji je noćas stigao u Solun, kako bi bratskom grčkom narodu pomogao u gašenju požara koji su zahvatili ovu zemlju, uputio se ka Volosu. Naši vatrogasci biće angažovani na gašenju požara u regionu Tesalija“, saopšteno je iz MUP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading