POTPIS ZA ISTORIJU! Crvena zvezda Meridianbet KOMPLETIRA tim!

Autor:

Sport

28.07.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije mogu da budu zadovoljne dosadašnjim tokom prelaznog roka.

POTPIS ZA ISTORIJU! Crvena zvezda Meridianbet KOMPLETIRA tim!

Foto: Starsport

Branko Lazić

Crvena zvezda Meridianbet polako, ali sigurno formira tim za predstojeću sezonu.

Na Mali Kalemegdan stigli su Šabaz NejpirMiloš Teodosić, Marko Simonović, Dejan Davidovac, Adam Hanga, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Majk Tobi i Jago dos Santos, ugovore su produžili Luka Mitrović, Stefan Lazarević i Ognjen Kuzmić, Nikola Topić je potpisao prvi profesionalni ugovor, a sada je pao još jedan potpis i to - istorijski!

Kapiten Branko Lazić takođe je produžio ugovor i tako došao na korak iza Slobodana Nikolića po broju godina koje će provesti u crveno-belom dresu.

Lazić će novim ugovorom ostati u Zvezdi punih 13 sezona i na taj način izjednačiće se sa legendama kao što su Vladimir Cvetković i Dragiša Vučinić.

 

 

Naš Branko Lazić je rekorder kluba u bukvalno svim statističkim parametrima. Godinama jedan od najboljih defanzivaca u Evropi i najbolji u AdmiralBet ABA ligi (dva puta biran za najboljeg defanzivca regionalne lige), odigrao je 756 utakmica u crveno belom dresu, osvojo je 22 trofeja (6 aba liga, 8 titula prvaka Srbije, 7 kupova Srbije i Superkup AdmiralBet ABA lige) odigrao je najviše evropskih utakmica čak 258, uz to je ubacio i 3351 poen tokom svoje karijere u crveno-belom dresu. Igrač je sa najvećim brojem odigranih večitih derbija – čak 86. Pored klupskih uspeha, Branko Lazić je i osvajač srebrne medalje na EP 2017. godine sa A selekcijom reprezentacije Srbije - stoji u saopštenju Zvezde Meridianbet i dodaje se:

- KK Crvena zvezda Meridianbet želi svom kapitenu puno zdravlja, sreće i sportskih uspeha u narednoj sezoni koju će provesti ponovo kao kapiten naše Zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading