RASTA ZAMALO ZAVRŠIO U ANINOM AUTU: Osvanuo hit snimak, stara ljubav zaborava nema! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

04.08.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper doživeo peh na kraju proslave rođendana ćerkice Tare!

Bivši estradni bračni par, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, proslavili su prethodne večeri 6. rođendan svoje naslednice Tare, kojoj su priredili gala proslavu u jednoj iznajmljenoj vili, a na kraju večeri poznatom reperu desio se zanimljiv peh.

Naime, na samom kraju bajkovitog rođendana, Rasta je među poslednjima napustio proslavu, a od silnog uzbuđenja i euforije zamalo da uđe u Anin automobil, što je primetio čim mu je prišao.

- Pa, ovo nije naš auto - kazao je reper zbunjeno i krenuo ka drugom vozilu, koje je bilo parkirano ispred.

Inače, iako se naširoko spekulisalo o navodnom lošem odnosu Ane i Raste, bivši supružnicu su dokazali da je među njima sve u najboljem redu i da odlično funkcionišu kao Tarini roditelji.

Podsećanja radi, Stefan Đurić Rasta iznajmio je celu vilu za rođendan svoje naslednice, a kako se moglo videti na fotografijama, dvorište je bilo preuređeno po motivima iz dečije animirane serije "Pokemoni". Mala Tara je nosila haljinicu od crnog tila, dok se Ana Nikolić pojavila sva isflekana, što je mnoge ostavilo u čudu.

Republika

Foto: Republika

Ana Nikolić na rođendanu ćerke Tare

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading