ANA NIKOLIĆ URLIČE NA TERASI I DOZIVA POMOĆ: Šok detalji iz pevačicinog stana na Voždovcu!

Autor: P. R.

Zabava

02.08.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica u transu, odvrnula muziku "do daske"!

ANA NIKOLIĆ URLIČE NA TERASI I DOZIVA POMOĆ: Šok detalji iz pevačicinog stana na Voždovcu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen

Pevačica Ana Nikolić sanirala je rane i ožiljke na svom licu, a kako pišu domaći mediji, ispred njene zgrade u Beogradu gde živi, već uveliko je rođendanska atmosfera pred rođendan ćerke Tare, koji se obeležava sutra.

Naime, kako navode mediji koji su se našli ispred Anine zgrade na Voždovcu, iz stana se čuje glasna muzika, ali i dobro poznat glas pevačice, koja se drala sa terase.

- Baba, gde je Goca - vikala je Ana, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Nikolić

Kako se dalje navodi, Nikolićeva je pojačala muziku "do daske", a na repertoaru su bile pesme prvo od Tanje Savić "Stranci", a onda je na red došao i Šako Polumenta sa numerom "Halo, ja sam".

Podsećanja radi, novinarske ekipe su i ranije posećivale Anu Nikolić, a nedavno su na terasi popularne pevačice zatekli gomilu smeća, kada su i komšije progovorile o njoj.

- Ona se unormalila, ali smeće ne baca! Na toj terasi samo što živih ljudi nema, nije to samo smeće... Tu ona odlaže i stvari, i Tarino biciklo, i igračke... Dok joj je bila kućna pomoćnica, sve je to držala pod kontrolom. Sada ona nema ni dadilju ni pomoćnicu - otkriva komšinica pevačice za Blic.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen/ananikolicofficial

Ana Nikolić

- Rastin vozač je Ani na raspolaganju, on je vozi i dovozi sa ćerkom. Majka joj je ranije dolazila, ali više ne. Tu je znala i da joj prespava, ali u poslednje vreme je ne viđamo. Aninog brata smo nekad viđali non-stop, a sad retko kad svrati. I Ana sama, vidimo je, pa je nema nekoliko dana, i tako u krug - ističe komšija Nikolićeve, pa dodaje:

- Ana sama brine o ćerki, dadilju nema. Devojčici je rođendan, znam da joj Rasta pravi žurku. Lice je dovela u red, bilo je stvarno stravično! Mislim da je rekla jednoj ženi da joj je neki dermatolog pisao kada je video kako izgleda u novinama, pa joj je pomogao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading