BEKAMOVI KUPUJU KUĆU U CRNOJ GORI! Zavirite u luksuznu vilu od vrtoglavih 12 MILIONA EVRA: Nema šta nema (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskošna nekretnina nalazi se u naselju Donja Lastva u Tivtu, na placu od čak 4.200 kvadratnih metara!

BEKAMOVI KUPUJU KUĆU U CRNOJ GORI! Zavirite u luksuznu vilu od vrtoglavih 12 MILIONA EVRA: Nema šta nema (FOTO)

Foto: astrarealestate.me, Tanjug/AP

Jedan od najjačih parova na svetskoj javnoj sceni, Viktorija i Dejvid Bekam, u ozbiljnim su pregovorima za kupovinu luksuzne vile u Crnoj Gori koja se procenjuje na vrtoglavih 12.000.000 evra, saznaju domaći mediji.

Naime, kako se navodi, do interesovanja za ovu raskošnu nekretninu na Jadranskom moru došlo je kada su Bekamovi u Londonu lično upoznali vlasnika, koji je Crnogorac. Bekamovi su odmah kroz razogovr irazili interesovanje za kupovinu i tražili od njegovog tima, koji se bavi prodajom vile, pošalje i zvaničnu ponudu, kako bi sve detalje dobili napismeno, te kako bi se dogovorili oko krajnje cene.

Inače, luksuzna vila nalazi se u mestu Donja Lastva odakle se pruža neverovatan pogled na more i nalazi se na placu od 4.200 metara kvadratnih. Izgrađena je u četiri osnovna nivoa koji su međusobno povezani liftom. U dvorištu se, pored bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama, no najinteresantnije je što se nasred dvorišta nalazi i drvo masline staro između 800 i 1000 godina, piše Telegraf.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Viktorija i Dejvid Bekam

Takođe, vila pored dnevne sobe, odakle se pruža nestvaran pogled na grad i more, kuhinje i čak sedam soba, sadrži i sobu za zabavu, džakuzi, teretanu... Ma, nema šta nema, a detaljnije možete pogledati u priloženoj galeriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zooxy

02.08.2023 22:37

Dobro nam došli ,buduće komšije 😁