PREDOZIRALA SE ZVEZDA HIT SERIJE "EUFORIJA": Sahranio oca, pa presudio sebi!

Autor: P. R.

Zabava

01.08.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija zbog koje plače ceo svet!

PREDOZIRALA SE ZVEZDA HIT SERIJE "EUFORIJA": Sahranio oca, pa presudio sebi!

Foto: Profimedia

Angus Klaud

Mladi glumac Angus Klaud, zvezda popularne serije "Euforija" premiuo je u 25. godini u porodičnoj kući u Ouklandu, a prema prvim informacijama, sumnja se da se predozirao. Porodica se povodom tragedije oglasila saopštenjem.

- Sa najvećom tugom morali smo da se dana oprostimo od neverovatnog čoveka. Kao umetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je bio poseban za sve nas na toliko mnogo načina - rekla je između ostalog njegova porodica za TMZ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

- Prošle nedelje sahranio je svog oca i intenzivno se borio sa ovim gubitkom. Jedina uteha koju imamo je to što znamo da je Angus sada ponovno zajedno sa svojim ocem, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je otvoreno govorio o svojoj borbi sa mentalnim zdravljem i nadamo se da njegov odlazak možeda bude podsetnik drugima da nisu sami i da se s tim ne bi trebalo da se sami bori - navodi se dalje u saopštenju porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

Angus je stekao svetsku popularnost nakon pojavljivanja u hit seriji "Euforija", u kojoj je glumio mladog dilera droge, od koje je, kako se pretpostavlja, nastradao i u privatnom životu. Kako tvrdi izvor blizak porodici, glumac je danima imao suicidne misli nakon povratka iz Irske, gde je njegov otac sahranjen protekle nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading