URNEBESNE FOTKE! POZNATI KAO BARBIKE I KENOVI: Naši estradnjaci u koži najpoznatijeg plastičnog para (GALERIJA)

Autor:

Zabava

31.07.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estrada u svetu Barbi lutaka!

URNEBESNE FOTKE! POZNATI KAO BARBIKE I KENOVI: Naši estradnjaci u koži najpoznatijeg plastičnog para (GALERIJA)

Foto: Bairbie.me

"Barbi" manija stigla je i na našu estradu, pa dosta javnih ličnosti sa domaće scene provlači svoje fotografije kroz program "BaiRBIE.me" ne bi li videli sebe u liku Barbike ili Kena, a svoju verziju dele na društvenim mrežama.

Republika je tako došla na ideju da neke od najpopularnijih pevača, koji se nisu setili da to sami urade, obradi u aplikaciji za štancanje novih varijanti legendarne lutke. Tako smo dobili Mileta Kitića, Acu Lukasa, Radišu Trajkovića Đanija, Miroljuba Aranđelovića Kemiša, te Stefana Đurića Rastu i Đoleta Đoganija kao Kenove, dok su Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Zorica Marković, Lepa Lukić i Ana Nikolić naše nove Barbike.

Interesantno je da su Đani i Lukas uprkos jakom filteru kroz koji su provučene njihove fotke da bi od njih nastao Ken, uspeli da zadrže svoj lični opis, pa je njihov jak personaliti ostao u prvom planu. 

Republika

Foto: Bairbie.me

Aca Lukas kao Ken

Mile Kitić definitivno je pobednik, jer mu je pomenuta aplikacija za ulepšavanje izvukla ono najlepše iz njega, pa Mile kao Ken izgleda zgodno i mišićavo poput Arnolda Švarcenergera, koji se sa svojim fizičkim atributima proslavio kao "Terminator" u istoimenom filmu iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. 

Republika

Foto: Bairbie.me

Mile Kitić kao Ken

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading