PRVO POJAVLJIVANJE NAKON OTKAZIVANJA KONCERTA! Ana Nikolić stigla na Tarin rođendan: Učiniću sve da ne krene mojim stopama!

Autor:

Zabava

03.08.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić stigla na proslavu šestog rođendana svoje naslednice!

Popularna pevačica Ana Nikolić pojavila se na proslavi šestog rođendana svoje ćerke Tare, koju je organizovao njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta. Ovo je prvo Anino javno pojavljivanje nakon vesti da je njen koncert u Štark Areni otkazan. Pevačica nije želela da govori na ovu temu, ali je otkrila šta je svojoj naslednici poklonila za rođendan.

Republika

Foto: Republika

Ana Nikolić

- Ja stvarno ne mogu da vam dajem izjave na temu. Obradovala sam je Svarovski figuricama svih mogućih životinja. Ona je tražila, skromnost je povukla na mene, ja važim za skromnu ženu - rekla je Ana u svom stilu.

Nikolićeva se oduševila kad je čula da je mala Tara rado pozirala za medije.

- Pozirala je? Baš lepo, za razliku od mene ume - istakla je Nikolićeva.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Tara pozira za medije

Za sam kraj intervjua, Ana Nikolić je za Republiku priznala kako bi reagovala da njena ćerka krene njenim stopama.

- Učiniću sve da do toga ne dođe - poručila je Nikolićeva.

Kako je Rasta ranije otkrio, ove godine je on zadužen za organizaciju proslave rođendana, kako je Ana bila prošle. Za mezimicu je iznajmio luksuznu vilu, koju je ukrasio žutim balonima i kartonskim figurama likova iz crtaća "Pokemoni", koji Tara obožava.
 
Tara se pojavila na rođendanu u crnoj elegantnoj haljini i nosila je igračku Pikačua, koji je glavni lik u gorepomenutom crtaću. Rado je pozirala za medije, a potom otišla sa Rastom u dvorište luksuzne vile, gde je sve bilo organizovano do poslednjeg detalja.
 
Rasta je čak obezvezdio frižider, koji je bio pun sladoleda, kako bi se gosti rashladili, a među prvima su na proslavu stigli njegovi roditelji, koji se skoro nikad ne pojavljuju u javnosti.
Republika

Foto: M.M./ATAImages

Rasta i Tara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading