ANA NIKOLIĆ BEŽI IZ BEOGRADA NAKON SKANDALA: Pevačica donela drastičnu odluku, menja život iz korena!

Autor: P. R.

Zabava

09.07.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seli se u rodno selo kod Paraćina?!

ANA NIKOLIĆ BEŽI IZ BEOGRADA NAKON SKANDALA: Pevačica donela drastičnu odluku, menja život iz korena!

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Kako tvrdi blizak prijatelj Ane Nikolić, nakon svih skandala koji su je zadesili poslednjih nekoliko dana, pevačica planira da promeni život iz korena, a sve zbog snimka koji je nedavno ugledao svetlost dana, a na kojem se vide njene žive rane na licu.

Naime, prema rečima bliskog prijatelja, Ana je u potrazi za stručnjakom koji će joj pomoći da izleči svoju kožu, a u planu joj je navodno i selidba u rodno selo Donja Mutnica kod Paraćina.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić u Donjoj Mutnici

Nije Ana tek tako otišla u jeku afere u svoj rodni kraj koji obožava. Svesna je i sama da ima problem i da zbog sebe i deteta to mora da prevaziđe. U selu ima porodični dom koji želi da renovira i prilagodi ga svojim i ćerkinim potrebama. Ona želi tamo da živi neko vreme, jer veruje da baš tamo može da se oporavi i fizički i psihički. U Beograd će dolaziti samo po potrebi. Ana je trenutno u potrazi za stručnjakom koji će njen zdravstveni problem da reši na adekvatan način. Ne želi da rizikuje, već hoće da se prepusti dermatologu kojem će verovati, a koji će joj garantovati izlečenje, te će lekar biti razlog zbog kojeg će dolaziti u Beograd - kaže on i nastavlja:

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Ana Nikolić lice

- Problem koji ima traje mesecima unazad. Ona je mazala kreme koje joj nisu uopšte pomogle. Slušala je pogrešne ljude i sada je definitivno odlučila da sebi pomogne na pravi način - završava sagovornik blizak pevačici za Kurir.

Inače, Nikolićeva je nedavno izašla pred medije i otvoreno se dotakla teme iz svog privatnog života, te priznala da joj cela situacija pala izuzetno teško.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

- Predaja nije opcija! Odlično sam, što? Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti Bog oduzme nešto... Da, delujem kao jaka žena, ali zapravo ume da bude i teško i naporno. Uvek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, prosto. Nikad nisam čitala komentare, da ih čitam, završila bih u "Lazi", gde ću svakako završiti, ima vremena - rekla je Ana nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading