NAJPOZNATIJI AVANTURISTA ODUŠEVLJEN ĐOKOVIĆEM: Novače, ovo je za tebe, NIKAD ne odustaj! (FOTO)

Autor:

Sport

09.07.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac nije mogao da sakrije emocije.

NAJPOZNATIJI AVANTURISTA ODUŠEVLJEN ĐOKOVIĆEM: Novače, ovo je za tebe, NIKAD ne odustaj! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković briljira na Vimbldonu! Najbolji teniser u istoriji nije izgubio set na londonskoj travi, a danas ga očekuje meč 4. kola protiv Huberta Hurkača. Meč na Centralnom terenu treći je po planu i programu organizatora, a njegov početak ne očekuje se pre 18 časova.

Srbin je najveća zvezda na trećem grend slemu u sezoni i tu nema nikakve dileme. Svoje vreme kada nije na terenu provodi kvalitetno, obično je sa porodicom, dok ponekad ume i da izađe u javnost gde je uvek u društvu poznatih svetskih faca.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Jedno od takvih dana je imao i nedavno, a slikom sa njim se pohvalio i čuveni Ber Grils, britansko TV lice poznato po emisijama surovog preživljavanja u divljinama širom planete.

Foto: Instagram printscreen/beargrylls

 

- Hvala Vimbldonu i ovo je za tvoj dosadašnju uspeh. Nikad ne odustaj - napisao je Ber Grils ispod fotografije na kojoj se pored njega i Novaka nalazi i legendarni fudbaler Dejvid Bekam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading