ANA NIKOLIĆ VOZI TRAKTOR! Novi snimak Ane Nikolić zapalio društvene mreže, svi gledaju u neverici! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.07.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala sa ožiljcima na licu, Ana Nikolić ne prestaje da šokira javnost!

ANA NIKOLIĆ VOZI TRAKTOR! Novi snimak Ane Nikolić zapalio društvene mreže, svi gledaju u neverici! (FOTO)

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić već izvesno vreme nalazi se u žiži interesovanja javnosti, kako zbog raznih sukoba na estradi, tako i zbog šokantnog snimka na kojem su uočeni veliki krateri na njenom licu, a mnogi su primetili i žive rane.

Nakon skandala, Nikolićeva je pobegla u rodno selo Donja Mutnica kod Paraćina, kako bi se sklonila od medija na neko vreme, međutim, poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram uspela je ponovo da izazove reakcije.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić instagram

Naime, Ana je odlučila da zameni lukuzni automobil za traktor, te se u brendiranim krpicama se popela na četvorotočkaša i sela za volan. Da stvar bude još zanimljivija, pevačica je pozadi u prikolici vozila bundeve dok je sve vreme pevala "kidam kako vozim".

Podsećanja radi, Republika je došla u posed šokantnog snimka Ane Nikolić u kritičnom stanju, u kojem pevačica sa živim ranama na licu preklinje za pomoć.

Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora - govorila je Ana i pokazivala kratere na licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading