PREKID U LONDONU: Kiša ZAUSTAVILA nalet Natalije Stevanović - Čehinja NA KONOPCIMA!

Autor:

Sport

08.07.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo kiša remeti planove organizatora.

PREKID U LONDONU: Kiša ZAUSTAVILA nalet Natalije Stevanović - Čehinja NA KONOPCIMA!

Foto: Tanjug/AP

Teniski mečevi na Vimbldonu su ponovo prekinuti zbog kiše, koja ne prestaje da pravi problem organizatorima.

Malo manje od dva sata su igrači do sada imali na raspolaganju, a onda su ponovo padavine odlučile da se umešaju i da kroje raspored na najprestižnijem turniru na svetu.

Ova kiša svakako neće puno pomoći ni našoj Nataliji Stevanović, koja igra meč trećeg kola na Vimbldonu protiv Petre Kvitove.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Čehinja je došla do prvog seta, rezultatom 6:3, a i u drugom je imala prednost brejka, pošto je vodila sa 4:2. Delovalo je da je sve gotovo za hrabru Nišlijku, koja je ipak, po običaju, našla dodatnu snagu, vratila brejk, a zatim stigla i do prednosti od 5:4 u drugom setu.

Foto: Tanjug/AP

Centralni teren na Vimbldonu

Nažalost po nju, u tom trenutku je krenula kiša, pa je njen nalet, nakon tri uzastopna osvojena gema, zaustavljen. Ipak, svakako njena igra raduje sve navijače, kao i to da će Kvitova biti na servisu po povratku sa pauze, što bi moglo da joj predstavlja problem.

Videćemo kolika će pauza uslediti, ali prognoza ne obećava u Londonu. Ipak, biće svakako tenisa na dva najveća terena, koja su prekrivena krovom.

Podsetimo, nakon Natalije, na terenu broj dva će svoj meč trećeg kola odigrati i Laslo Đere, a rival će mu biti Stefanos Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading