SVE MINA DO MINE! Evo kako sada izgleda PUT Novaka do PEHARA na Vimbldonu!

Autor:

Sport

08.07.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na velikim iskušenjima do kraja turnira.

SVE MINA DO MINE! Evo kako sada izgleda PUT Novaka do PEHARA na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Prebrodio je Novak Đoković prepreku zvanu Stan Vavrinka i plasirao se u osminu finala Vimbldona. Ekspresnom igrom srpski as je izbegao da njegov duel ode u drugi dan zbog "policijskog časa", pa će u narednoj rundi igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača. 

Samo još četiri pobede dele Noleta od osmog pehara u Londonu, a ukupno 24. grend slema, čime bi se još više učvrstio ispred Rafaela Nadala koji bi ostao na 22 pehara sa najvećih turnira.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Ono što je važnije da će Đoković imati velika iskušenja u preostalim mečevima na Vimbldonu, ukoliko savlada Hurkača, a budući da je to uradio u svih prethodnih pet međusobnih duela, treba verovati u to.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Naredna mina Novaku bio bi pobednik reprize finala Halea između Andreja Rubljova iz Rusije i Aleksandera Bublika iz Kazahstana.

Tada je bolji bio Kazahstanac, koji i na Vimbldonu pokazuje da je u sjajnoj formi i da mu trava očigledno sjajno leži. Na putu do osmine finala izgubio je samo set, dok je Rubljov prepustio dva.

U polufinalu bi Đoković igrao, verovatno, protiv Janika Sinera iz Italije ili Denisa Šapovalova iz Kanade, obzirom da su obojica veliki favoriti u svojim duelima osmine finala protiv Kolumbijca Galana i Rusa Safijulina.

Na kraju, za finale se ostavlja velika poslastica, gde bi Đokovića ako sve bude išlo bez iznenađenja ponovo sačekao Karlos Alkaraz. Ne treba zaboraviti da su u tom delu žreba još Danac Holger Rune i Rus Danil Medvedev, ali je Španac uz Novaka najviše pokazao u dosadašnjem toku turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading