POSLE NAJVEĆEG USPEHA U KARIJERI! Evo koliko je novca ZARADILA Natalija Stevanović!

Autor:

Sport

07.07.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka izborila plasman u treće kolo Vimbldona.

POSLE NAJVEĆEG USPEHA U KARIJERI! Evo koliko je novca ZARADILA Natalija Stevanović!

Foto: Profimedia

Natalija Stevanović

Pobedom nad 122. igračicom sveta Tamarom Korpač iz Nemačke, srpska teniserka Natalija Stevanović plasirala se u treće kolo Vimbldona, što joj je najbolji rezultat na grend slemovima!

Sa tri pobede u kvalifikacijama i dve u glavnom žrebu donele su Nataliji nagradu od - 153.000 evra. To je suma koju je do sada zaradila.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Petra Kvitova je dvostruka šampionka Vimbldona

Naime, ona je tokom karijere je do sada zaradila 419.000 dolara, a sada će samo od Vimbldona za plasman u treće kolo zaraditi 153.000 evropskih novčanica!

Istovremeno, postignuti rezultat joj donosi i renking karijere. Natalija je i posle dolaska na Vimbldon imala rekordan renking, pošto je na 225. mestu, ali je posle velikog uspeha koji je napravila čeka skok od najmanje 80 mesta. Prema trenutnoj prognozi Nišlijka je na 143. mestu na WTA listi, što joj je novi rekord.

Verujemo da se Srpkinja na tome neće zaustaviti, ali sada joj predstoji najveći ispit u karijeri, pošto će u narednom kolu igrati protiv dvostruke šampionke trećeg grend slema Petre Kvitove.

Ako priredi novu senzaciju i eliminiše Čehinju, mogla bi da dođe i na prag Top 100!

Važno je znati da se od tog novca odbija i porez, ali cifra koja preostane je svakako pristojna i omogućiće Nataliji da ne razmišlja da li ima novca za odlazak na neki od narednih turnira.

Inače, srpska teniserka je pričala na ovu temu i istakla da je bila blizu kraja karijere:

- Jeste, prošle godine pre Vimbldona! Finansijski smo bili vrlo slabi, nekako je bilo previše kredita i svega u tome. Ali, onda su ponovo došli turnir na travi odigrala sam fenomenalno par turnira, samopouzdanje se digli o to nam je dalo pozitivu da guramo dalje - istakla je Stevanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading