NIKAKO NIJE DOBRO: Stevanovićeva saznala ime potencijalnog rivala - Srpkinju čeka TEŽAK POSAO!

Autor:

Sport

07.07.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruka šampionka Vimbldona vreba u trećem kolu.

NIKAKO NIJE DOBRO: Stevanovićeva saznala ime potencijalnog rivala - Srpkinju čeka TEŽAK POSAO!

Foto: Tanjug/AP

Tereni na Vimbldonu

Češka teniserka Petra Kvitova se plasirala u treće kolo Vimbldona, pošto je u dva seta, rezultatom 6:2, 6:2 savladala Beloruskinju Aliksandru Sasnovič.

Šampionka najprestižnijeg turnira na svetu iz 2011. i 2014. godine je sjajno započela meč, pa je već na startu stigla do velikih 3:0. Rivalka se na kratko vratila, a više od toga nije mogla, pa je Kvitova sa rutinskih 6:2 rešila prvi deo igre u svoju korist.

Sasnovič je bolje krenula u nastavku, odmah je oduzela servis rivalki, ali se Kvitova odmah vratila u meč. Kao ključan trenutak meča se ispostavio šesti gem drugog seta, kada je Petra napravila novi brejk, pa povratka za belorusku igračicu više nije bilo.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Kvitova će u trećem kolu igrati sa pobednicom meča koji je trenutno u toku, a u kom se sastaju naša Natalija Stevanović i Nemica Tamara Korpač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading