OGLASIO SE VIMBLDON! Čelnici prestižnog turnira POSLALI PORUKU navijačima: NEMOJTE to raditi!

Autor:

Sport

07.07.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će ih publika poslušati?

OGLASIO SE VIMBLDON! Čelnici prestižnog turnira POSLALI PORUKU navijačima: NEMOJTE to raditi!

Foto: Tanjug/AP

Centralni teren Vimbldona

Prva nedelja Vimbldona polako, ali sigurno ulazi u završnu fazu.

Prestižni grend slem u Londonu stiže do trećeg kola, mečevi druge runde se završavaju, a organizatori se od samog starta muče sa vremenskim uslovima, pa su mnogi susreti pomerani.

Pored kiše, publika je takođe zadavala velike probleme organizatorima, pa su pojedini navijači neprimerno gestikulirali, dok su neki drugi čak i uletali u teren i prekidali mečeve.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Neposredno uoči programa u petak, čelnici trećeg grend slema sezone poslali su poruku navijačima i pozvali publiku koja nije na vreme obezbedila ulaznice da ne dolazi na kompleks.

Naši tereni i sva mesta na kompleksu će danas biti popunjena, što znači da će oni koji već čekaju, čekati nekoliko sati na prijem. Savetujemo ljudima koji danas nameravaju da čekaju u redu za ulazak u kompleks da ne putuju na Vimbldon - oglasio se organizator uoči početka programa.

 

 

Najviše pažnje navijača definitivno će privući mečevi na Centralnom terenu na kom će se sastati Karlos Alkaraz i Aleksandre Miler, zatim će svoj meč završiti Endi Marej i Stefanos Cicipas (trenutno 2:1 za Britanca), pa će snage odmeriti Iga Švjontek i Petra Martić, dok će program zatvoriti Novak Đoković i Sten Vavrinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading