JEZIVI KRICI ZALEDILI VIMBLDON! Publika se HVATALA ZA GLAVU, legendarni teniser NEMOĆAN pao na travu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

07.07.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac Endi Marej sve je zabrinuo.

JEZIVI KRICI ZALEDILI VIMBLDON! Publika se HVATALA ZA GLAVU, legendarni teniser NEMOĆAN pao na travu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej

Ovogodišnje izdanje Vimbldona već nam je donelo neka iznenađenja, ali i uzbuđenja, a jedan od najzanimljivijih mečeva koji je počeo u četvrtak i nastaviće se u petak, igraju Endi Marej i Stefanos Cicipas.

Legendarni Britanac i ljubimac domaće publike trenutno vodi sa 2:1 u setovima i na korak je od plasmana u narednu rundu, ali je u jednom momentu zabrinuo čitavu planetu.

Tokom jednog poena u finišu trećeg seta Cicipas je Mareja uhvatio "na pogrešnoj nozi" ovaj je proklizao i nemoćan pao na travu uz jezive krike koji su zaledili sve na Vimbldonu.

 

 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Previjao se Marej, videlo se da se muči, ali je skupio snage da servira i završi set, da bi se potom meč prekinuo zbog mraka.

 

Imao je sreću u nesreći Endi da se susret prekinuo, te je dobio na vremenu da sanira neugodnu povredu i u petak pokuša da dobije još jedan set, a samim tim i meč protiv Stefanosa Cicipasa.

Podsetimo, Marej i Cicipas vodili su veliku bitku na terenu, pa je Stefanos dobio prvi set posle taj-brejka sa 7:6, ali je Endi okrenuo - u drugom periodu igre ponovo je bilo 7:6, ali za Britanca, dok je treći završen 6:4. Ko će meč rešiti u svoju korist videćemo u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading