ANA NIKOLIĆ POBEGLA IZ BEOGRADA USRED SKANDALA! Osvanuo snimak pevačice sa ULICE, priča o pokojnom ocu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

01.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama ne prestaje nakon što je osvanuo snimak Ane Nikolić na kom se vide žive rane na njenom licu!

ANA NIKOLIĆ POBEGLA IZ BEOGRADA USRED SKANDALA! Osvanuo snimak pevačice sa ULICE, priča o pokojnom ocu! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Nakon što je u javnosti isplivao snimak Ane Nikolić sa živim ranama na licu, podigla se velika prašina u medijima, a sudeći po objavi na društvenoj mreži Instagram, pevačica je napustila Beograd i otišla u rodno mesto Donja Mutnica kod Paraćina.

Naime, Nikolićeva nakon skandala objavila video kako izlazi iz automobila i igra ispred ulaza u svoje selo uz Cobijevu pesmu "Odakle sam ja", te svim hejterima, a i folkeru Acu Lukasu poslala brutalnu poruku nakon niza prozivki na njen račun oko spornog snimka koji je ubrzao postao viralan na drutšvenim mrežama.

- Ja svog oca nikada nisam obrukala niti razočarala kao čovek. I niko me neće stavljati u koš gde ne pripadam. Niko. Nikada. Ovo je sada pitanje časti. I zato vidimo se na VMA - napisala je pevačica u okviru svoje objave.

Podsećanja radi, Republika je danas došla u posed šokantnog snimka Ane Nikolić u kritičnom stanju, u kojem pevačica sa živim ranama na licu preklinje za pomoć.

Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora - govorila je Ana i pokazivala kratere na licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

02.07.2023 17:49

Ova je teska budaletina