KONAČNO NAPUŠTA TOTENHEM: Hari Kejn potpisuje za VELIKANA!

Autor:

Sport

06.08.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski napadač odlazi iz Londona.

KONAČNO NAPUŠTA TOTENHEM: Hari Kejn potpisuje za VELIKANA!

Foto: Tanjug

Hari Kejn

Svaki prelazni rok, u poslednjih nekoliko godina, nosi brojne sage o Hariju Kejnu, napadaču Totenhema.

Ništa manje nismo videli ni ovog leta, sjajni Englez je već neko vreme povezivan sa Bajernom iz Minhena, koji je u London poslao nekoliko ponuda, a čini se da je Totenhem konačno pristao da se rastane sa svojim najboljim igračem.

Poslednji čovek koji je stajao na putu sreći između Kejna i Bajerna je bio Danijel Levi, prvi čovek Totenhema, čiji su potezi u poslednjih nekoliko godina unazadile "pevce". Ipak, Levi je na kraju dao svoj blagoslov, pa ćemo kapitena reprezentacije Engleske gledati u Minhenu, ne baš situacija koju viđamo svaki dan.

Foto: Tanjug

Hari Kejn u dresu Totenhema

U petak je stigla još jedna, poslednja, uz naznaku da Bavarci rok za odgovor čekaju samo do ponoći. U suprotnom, okreću se drugom rešenju, a jedno od njih je Dušan Vlahović.

Suma za sada nije poznata, ali je sigurno da se radi o više od 100 miliona evra. Takođe, navodi se da je Bajern za ponedeljak zakazao medicinske preglede za 30-godišnjeg fudbalera i da se uskoro očekuje potpis.

Kejn je celu dosadašnju karijeru proveo u Totenhemu, uz kraće pozajmice Lejtonu, Milvolu, Noriču i Lesteru, još dok je bio tinejdžer. Kasnije je izrastao u vođu "pevaca" i istinsku legendu premijerligaša iz Londona.

Za klub iz severnog Londona je odigrao 435 utakmica, a za to vreme je postigao 280 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading