BAJERN UZEO SITIJU OBA BEKA! Prvo su doveli Portugalca, a sada i NJEGA!

Autor:

Sport

14.07.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična promocija.

BAJERN UZEO SITIJU OBA BEKA! Prvo su doveli Portugalca, a sada i NJEGA!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Kajl Voker

Fudbaler Mančester sitija i engleski reprezentativac Kajl Voker postigao je usmeni dogovor sa Bajernom, prenosi Skaj Nemačka.

Britanski i nemački mediji navode da bi predstavnici dva kluba u narednih nekoliko dana trebalo da dogovore visinu obeštećenja.

Ono što je posebno zanimljivo da su Bavarci uzeli oba beka Sitiju, pošto je zimus došao Žoao Kanselo (u međuvremenu se vratio sa pozajmice), a ovog leta će u Bajern preći još jedan bek. Jedina razlika je što neće biti levi, već desni.

Voker (33) ima ugovor sa "građanima" do 30. juna naredne godine. Engleski fudbaler i jedan od najboljih desnih bekova na svetu je prihvatio ponudu Bavaraca da potpiše ugovor sa šampionom Bundeslige do juna 2025. godine, uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

 

 

Iskusni defanzivac je član šampiona Premijer lige od 2017. godine, a pre toga je igrao za Aston Vilu, Kvins Park Rendžers, Šefild junajted, Totenhem Hotspur i Nortempton.

On je prošle sezone odigrao 39 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima, a sa novim prvakom Evrope je ukupno osvojio 14 trofeja. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 76 mečeva.

Podsetimo, tim Pepa Gvardiole je ove sezone konačno osvojio Ligu šampiona, jedini pehar koji im je nedostajao u bogatoj riznici, savladavši u finalu Inter s 1:0. Jedini gol u meču postigao je Španac Rodrigo Ernandez, poznatiji kao Rodri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading