NEUMORAN! OŽENIO 10 ŽENA I SVIMA PRUŽA ISTO ZADOVOLJSTVO! Njegovo venčanje je HIT - devojke poziraju u donjem vešu nemaju ni VENČANICU (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj muškarac oženio je deset žena i uvek ima pune ruke posla!

NEUMORAN! OŽENIO 10 ŽENA I SVIMA PRUŽA ISTO ZADOVOLJSTVO! Njegovo venčanje je HIT - devojke poziraju u donjem vešu nemaju ni VENČANICU (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen/mremmanuellustin

masaža

Njujorški influenser Emanuel Lastin navodno je oženio deset žena, a ceremoniju je priredio na plaži i sve je podelio na TikTok - u.

Lastin tvrdi da veza obuhvata "više jezika, ličnosti, više lepih izgleda, ali jedina stvar koju svi delimo je ljubav i pozitivna energija", rekao je za Post.

I dok je jedna od mlada sedela njemu u krilu druge su bile oko nega. Nijedna od njih nije imala venčanicu već samo beli komplet odnosno zavodiljiv veš. Inače, Emanuel je i maser te na društvenim mrežama deli na koji način masira osobe koje dolaze kod njega, a većina materijala je provokativna. Masaže zakazuje u stanu, a video je poprilično senzualan. Inače, on pravi sličan materijal i za Onli fans i očigledno je izuzetno popularan. Takođe, svakoj ženi pruža isto zadovoljstvo i stalno ih masira što se može videti na ovoj društvenoj mreži.

Foto: TikTok/misterlustin

Mušakarac oženio deset žena

Otkrio je da iza njegovog zanata stoji strast.

- Moj cilj bio je da to pokušavam da učinim za žene. Pokušavam da pokažem ženama da je ovo ono što zaslužuju. To je ono što žene zaslužuju od muškaraca, od bilo koga - rekao je i objašnjava da su žene na prvom mestu za njega.

Pomenuti snimak gde pozira naveo je ljude da se zapitaju koliko je masaža morao da uradi da bi venčao deset žena. Ljudi su delili svoja mišljenja:

"Ovo je ludo, jedva se borim sa jednom", "One će ga izludeti", "Dobio je po malo od svih", "Baš zanimljivo", pisali su ljudi, a prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading