ŽENE OTKRILE ČIME SU SE SVE ZADOVOLJAVALE: I bakine stvari "rade posao", a jednoj je telefon odlično poslužio ŠOK ISPOVESTI

Autor:

Lifestyle

04.08.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke su priznale da se nisu nikad samozadovoljavale, a one koje su to radile koristile su nesvakidašnje predmete.

ŽENE OTKRILE ČIME SU SE SVE ZADOVOLJAVALE: I bakine stvari "rade posao", a jednoj je telefon odlično poslužio ŠOK ISPOVESTI

Foto: shutterstock

Žene su na TikTok - u govorile o samozadovoljavanju skoro iskreno kao da su kod kuće. Pričale su o tome šta su i kako radile, neki odgovori su možda i očekivani, ali posle određenih ispovesti i priznanja neće vam biti svejedno.

Rebeka je na TikTok - u započela priču o samozadovoljavanju i rekla kako je to radila sa jastukom u obliku limenke, ali njen odgovor čak je i dobar u odnosu na sledeće ispovesti.

- Koristila sam krastavac, a onda sam ga vratila u kuhinju. O moj Bože, oprosti mama.

- Ovo nisam nikada nikome priznala. Koristila sam tatin trimer za dlake u nosu. Izvini.

- Stavila sam telefon  na vibriranje, a onda sam zamolila prijateljicu da mi pošalje 100 poruka za redom. Rekla sam joj da se radi o eksperimentu.

Neke su priznale da u mladosti nisu masturbirale, dok druge tvrde da to nisu mogle da rade jer su verovale da će ih pokojni rođaci razočarano gledati s neba.

Republika

Foto: pexels

Par ima seksualni odnos

Ove igračke su koristile

- Imala sam prilično tvrdog plišanog Mufasu pa sam pokušala s njim. Posle sam se osećala grozno jer sam ga tako zlostavljala da sam ga sakrila u ormar kako me ne bi mogao gledati.

- Koristila sam noge od barbike. Nikada nisu ušle unutra, nego su samo igrale fudbal, ako razumete što želim reći.

- Koristila sam vibrirajućeg miša, koji je bio igračka naše mačke. Vibrirao je samo po pet sekundi pa sam morala stalno iznova stiskati dugme za paljenje.

- Koristila sam masažer za vrat svoje bake. Ona ga nikada nije koristila, ali ja jesam.

- Koristila sam jednu od onih dugačkih sveća koje je moja baka imala. Nikada nisam mislila da ću to nekome reći.

Mnoge su priznale i kako su koristile električne četkice za zube, a bilo je i onih koje nisu previše birale.

- Koristila sam maskaru, četku za kosu, naslon za ruku na kauču, rub kreveta, banane... Moja lista je sramotno dugačka - komentarisale su, a prenosi "24 sata hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading