SESTRI JE KRAO IGRAČKE ZA UŽIVANJE, OPSEDNUT JE OD 11 GODINE: Danas on otvara muzej intimnih odnosa, vredna kolekcija ima 10. 000 predmeta

Autor:

Lifestyle

04.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoju kancelariju kod kuće pretvorio je u muzej intimnih odnosa.

SESTRI JE KRAO IGRAČKE ZA UŽIVANJE, OPSEDNUT JE OD 11 GODINE: Danas on otvara muzej intimnih odnosa, vredna kolekcija ima 10. 000 predmeta

Foto: shutterstock

Andras Bagoj (56), otac četvoro dece postao je opsednut erotikom toliko da je kancelariju koju ima kod kuće pretvorio u muzej seksa. Tu želi da prikaže 10. 000 predmeta koje je prikupio. Među svojim zalihama predmeta, za koje procenjuje da vrede više od 44.000 dolara, ima bezbroj starih seks igračaka, seks lutaka i filmova za odrasle.

Tata se sada nada da će otvoriti muzej kako bi javnost mogla da uživa jer veruje da se istorija seksa treba slaviti. Erotikom je opsednut od 11 godine i od tada putuje svetom i uzima predmete koji imaju veze sa istorijom seksa te pokazuju kako se industrija menjala.

- Ukrao sam privezak za ključeve, na kojem je bila gola žena, iz fioke očeve komode kad on nije bio kod kuće, i još to imam - kaže i objašnjava da je rano počeo da radi kako bi ga roditelji naučili pravim vrednostima, ali imao je i prisup časopisima za odrasle:

- Tamo sam  listao sve časopise za odrasle, a još uvek imam svoj prvi Plejboj iz 1980. Moja sestra je prodavala novitete za odrasle u ranim osamdesetima, kad sam imao 12 ili 13 godina, a ja bih uzeo nekoliko stvari iz njenog pribora, poput vibratora – bio sam opsednut svim erotičnim stvarima.

Foto: Unsplash/ vu anh

Kuća

Na dan 18. rođendana upoznao je zvezdu filmova za odrasle. Danas da bi sve sakupio pomaže mu supruga, a sinovi su odrasli oko njegove zbirke.

Andras misli da je njegovim sinovima, koje ne želi imenovati, kolekcija “zanimljiva” i da je se “ne srame”, te veruje da ih je njegov “otvoreniji pristup” razgovoru o seksu i pornografiji učinio “gospodom koja znati postupati sa ženama s poštovanjem”.

Među hiljadama erotskih predmeta koje Andras poseduje, najdraži mu je set igrački za seks s dildom od kornjačevine iz Japana 1700 - ih, ali ono što stvarno želi je seks lutka od lateksa, koja se više ne proizvodi. Otkrio je:

- Zidovi mog muzeja prekriveni su erotikom, a stvari imam u osvetljenim skladištima - želim da izgledaju što profesionalnije. Imam stotine i stotine starinskih seks igračaka, seks lutaka i filmova za odrasle, kao i erotskih fotografija i knjiga, erotske narodne umetnosti, slika, neobičnosti - rekao je on, a prenosi "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading