AKO RADITE OVO PRE ODNOSA TO JE NAJVEĆI "UBICA STRASTI": Uništava želju, a drugu stranu IZLUĐUJE

Autor:

Lifestyle

04.07.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraživanje pokazuje da ovo ubija želju za intimnim odnosima više nego bilo šta drugo!

AKO RADITE OVO PRE ODNOSA TO JE NAJVEĆI "UBICA STRASTI": Uništava želju, a drugu stranu IZLUĐUJE

Foto: Shutterstock

Manekenka Ebi Klensi otkrila je šta izluđuje njenog supruga Pitera Krouča. Prepirke oko toga koliko bi prostorija trebala biti topla ili hladna ubijaju strast, ali to nije jedino! 
Gotovo četvrtina Britanaca - 23 odsto - reklo je da mrvice ili ostaci od hrane među prekrivačima odbijaju. Sa tim ima iskustva i manekenka zbog čega se njen suprug mnogo nervira.

- Pijem svoju šoljicu čaja i jedem keks na njegovoj strani kreveta. Ne želite mrvicu na svojoj strani. Ne mogu da spavam u mrvicama - rekla je za "Sun".

Foto: Shutterstock

Muškarac hrče tokom spavanja

Nekih 24 odsto prema istraživačima nervira se kada partner otvara ili zatvara prozor ili podešava temperaturu, jer to sklanja fokus sa intimnosti. Dok je sveukupno 33 odsto presudilo da navike partnera pre spavanja kvare intimne odnose. Takođe, jedno od deset će iz pomenutih razloga raskinuti vezu.

Isto, prema istraživanju ono što ljudi isto ne mogu da podnesu i posebno im smeta kod partnera je hrkanje. Čak je 17 odsto zbog toga prekinulo vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading