OBAVEZNO STAVITE JABUKU ISPOD JASTUKA: Saznaćete ono što vas dugo zanima, važi i za muškarce i za žene!

Autor: N.J.

Lifestyle

30.06.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako su bake znale za koga će se udati!

OBAVEZNO STAVITE JABUKU ISPOD JASTUKA: Saznaćete ono što vas dugo zanima, važi i za muškarce i za žene!

Foto: Shutterstock

U Srbiji postoje brojni običaji koji su izuzetno zanimljivi i drugačiji. Od kraja do kraja, čućete za neki običaj koji možda u vašem mestu ne postoji, što čini sve još zanimljivijim. Veruje se da na ovaj način, odnosno uz pomoć jabuke, možete saznati za koga ćete se udati! Iako čudno zvuči, za to vam je potrebna jabuka.

Pre nego što legnete da spavate ogulite jednu jabuku, ali morate se potruditi da se kora ne prekine. Odnosno, bitno je da jabuku pojedete, a koru koja nije prekinuta stavite ispod jastuka. Naravno, ne tako direktno, već prvo stavite u kesu, pa tek onda ispod jastuka. Onaj za koga ćete se udati pojaviće vam se u snu - tako se bar veruje!

Foto: Shutterstock

Devojka spava sa roze maskom na licu

Takođe, neke devojke sanjaće osobu koju ne poznaju, ali nemojte da vas to plaši! Jednostavno, to samo znači da sledi poznanstvo sa tom osobom tokom života, a kasnije bi trebalo sa istom stupiti u brak. 

Isto ovo mogu primeniti i muškarci, ako ih interesuje koga će oženiti. Naravno, ovo su priče i verovanja naših baka, neko veruje u ovo, neko ne, ali ništa vas ne košta da probate i pokušate da otkrijete ko je vaša sudbina.

Srećno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading