MERILIN MONRO JE MRZELA DA SPAVA SA MUŠKARCIMA: U krevet je išla samo kad je morala, i sve zbog ovoga!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simbol lepote širom sveta, a fotografija gde jedva obuzdava belu haljinu je jedno od najživopisnijih sećanja koje je raspalilo libido muškaraca.

MERILIN MONRO JE MRZELA DA SPAVA SA MUŠKARCIMA: U krevet je išla samo kad je morala, i sve zbog ovoga!

Foto: youtube.com/Valer Ka/MsMojo

Mnogi bi rekli da je seks simbol dovoljan opis za Merilin Monro, ali ona nije zapravo želela da gradi imidž kao žena koja samo menja muškarce. Tačno je da se razvodila tri puta, ali mnogi su bili svesni da to nije ono što je istina. Iako se predstavljala kao neko ko uživa u intimnim odnosima, možda i jeste bilo tako, ali ne sa muškarcima.

Priznala je da je imala intimne odnose sa glumicama Džoan Kraford, Marlen Ditrih i Elizabet Tejlor.

Mišel Morgan u svojoj stručno istraženoj biografiji Merilin Monro: Privatno i neotkriveno, objavio je istinu o njenoj intimnosti.

- Celo njeno postojanje bila je potraga za identitetom, a njen seksualni identitet bio je potpuna laž. Jednom mi je rekla da nikad u životu nije doživela orgazam s muškarcem.

Snimljeni transkripti sa njenim psihijatrom potvrđuju ovo.

- Ono što sam vam rekla je istina kad sam prvi put postala vaš pacijent. Nikad nisam doživela orgazam. Dobro se sećam da si rekao da se orgazam događa u umu, a ne u genitalijama - rekla je u transkriptima.

Foto: youtube.com/Valer Ka/MsMojo

Merilin Monro

Onda se prisetila i drugih saveta doktora na temu vrhunca:

- Kada bih učinila tačno ono što ste mi rekli, doživela bih orgazam ...Kakvu razliku čini jedna reč. Rekao si da hoću, a ne da mogu. Blago vama, doktore. Ono što govoriš za mene je važno.

Problemi od detinjstva

Glumica Selest Hom, koja se pojavila sa njom u filmu "Sve o Evi", rekla je da su Merilini seksualni problemi bili ukorenjeni u njenom traumatičnom detinjstvu. Rođena je u vanbračnoj vezi, a njena majka Gledis patila je od šizofrenije. Poslednje godine života roditelji Merilin Monro proživeli su u mentalnim ustanovama, dok je njenom ujaku postavljena dijagnoza paranoidne šizofrenije. Prema Selest to je kod Merilin izazvalo strah od trudnoće.

Endometrioza

Merilin je postavljena dijagnoza endometrioze za koju je karakterističan čest bol u karlici, jaki grčevi i bolni ciklusi. Za nju su normalni seksualni odnosi bili teški, prenosi "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading