MUŽA JE VARALA SA SVEKROM, PA ZAVRŠILA OVAKO: Zvezda serije "Kad lišće pada" uhvaćena na GOMILI, a danas izgleda ZANOSNO (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gokče Bahadir (41) žalila se da nema sreće u ljubavi, a onda je otkrivena strašna istina koja se krije iza razvoda sa Alijem.

MUŽA JE VARALA SA SVEKROM, PA ZAVRŠILA OVAKO: Zvezda serije "Kad lišće pada" uhvaćena na GOMILI, a danas izgleda ZANOSNO (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/YouTube/ djeeeeeeeeeeeeeee

Turska glumica Gokče Bahadir pre nekoliko godina govorila je o ljubavi i tome kako na tom planu nema mnogo sreće. Nakon njenih izjava u javnost su procureli detalji o razvodu sa Alijem Sunalom.

Samo sedam meseci nakon što su se venčali, njihovoj bračnoj sreći došao je kraj. Izvori bliski glumci naveli su da je razlog nešto što niko nije ni mogao da zamisli. Ali je navodno uhvatio svoju suprugu sa ocem  Kemalom Sunalom.

- Kemal je bio poznat kao veliki plejboj, a njegovim čarima nije mogla da odoli ni Gokče. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je službeno postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nju nije mogla sprečiti ni činjenica što je Kemal stariji od nje 30 godina i što je otac njenog supruga - otkrio je izvor blizak glumici.

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Yaprak Dökümü

Scena iz serije "Kad lišće pada"

Uhvaćeni u dnevnoj sobi

Prema pisanju turskih medija, Ali se vratio kući dva dana ranije jer je želeo da je iznenadi, ali je ipak on bio iznenađen. Prvo jer je video očev automobil u njihovom dvorištu, a potom je usledio još veći šok kada ih je zatekao nage u dnevnom boravku.

Inače, početkom prošle godine turska glumica udala se za Emira Ersoja, to joj je drugi brak po redu i sada žive mirnim i srećnim životom. On je uspešan muzičar.

Ona je 2012. i 2013. godine dobila nagrade za najbolju sporednu i najbolju glumicu, takođe 2014. godine dobila je nagradu za najbolju sporednu glumicu.

Foto: Instagram/gokce.bhdr

Gokče danas izgleda ovako

Gde je danas čuvena Lejla Tekin?

Očigledno, ona je još više napredovala u karijeri, snima mnogobrojne reklame, i često je angažovana. Gokče danas izgleda doslovno kao devojčica, tragovi starenja na njoj ne postoje. U privatnom životu oblači se opušteno, te ćete je videti u šortsu i običnoj majici, dok je na snimanjima u elegantnim haljinama, a šminka ističe njenu već prirodnu lepotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading