BIVŠI MUŽ KRIMINALAC OTEO JOJ JE DECU: Borba glumice da ih vrati trajala je skoro TRI GODINE, nije uspela iako zna gde se nalaze

Autor: N.J.

Lifestyle

01.07.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitka oko starateljstva trajala je tačno 33 meseca.

BIVŠI MUŽ KRIMINALAC OTEO JOJ JE DECU: Borba glumice da ih vrati trajala je skoro TRI GODINE, nije uspela iako zna gde se nalaze

Foto: YouTube/Dr. Phil

Zvezda serije "Tračara" Keli Raderford borila se za starateljstvo nad decom, protiv bivšeg supruga i biznismena Danijela Girša. Sud je smatrao da bi glumici bilo lakše da putuje u Evropu kako bi videla decu i da bi to najbolje olakšalo pristup dece roditeljima. Tokom 3 godine putovala je da ih vidi svaki treći vikend (više od 70 povratnih poseta). Tokom tog vremena, podnela je zahtev za bankrot, uglavnom zbog 1,5 miliona dolara pravnih troškova koje je skupila u vezi s razvodom i sporom oko starateljstva.

Foto: YouTube/Dr. Phil

Glumica iz serije "Tračara"

Optužena za otmicu

Bivši muž je optužio za otmicu, a Njujork je naredio da vrati decu ocu u Monaku. Uložila je žalbu koja je odbijena. Na poslednjem saslušanju je izgubila starateljstvo i ne sme ih dovesti u SAD. Poslednja odluka u Monaku temelji se na riziku da će Keli oteti decu i zadržati ih u SAD.  Danas, oboje imaju prva da donose odluke u vezi sa njihovim životom, ali ona može samo da ih posećuje.

Da podsetimo, ona ima dvoje dece sa pomenutim biznismenom, a zahtev za razvod pokrenut je kada drugo dete još nije ni bilo rođeno. Njemu su ukinuli američku vizu 2012. godine, a ministarstvo je mislilo da ima dovoljno dokaza da ga deportuje. Bilo je reči o optužbama za prevaru i trgovinu drogom i oružjem u Južnoj Americi, što se smatra terorizmom prema zakonu SAD. On zbog toga više nije mogao da uđe u Ameriku, a nastanio se u Francuskoj i Monaku. Glumica je tražila potpuno starateljstvo nad decom kako bi bila prvenstvno u SAD, jer su zbog oca morala često da putuju, ali sud nije mislio da je to ispravno.

 

 

Onda, 2015. godine, kalifornijski sud dodelio je mužu starateljstvo nad decom, a onda je drugi sudija iz Kalifornije presudo da Kalifornija nije nadležna za slučaj starateljstva, a Njujork je presudio isto. Došli su do Monaka, gde je muškarcu opet dato starateljstvo. Glumici je naređeno da vrati decu u Monako, ali nije poslušala sudski nalog i odbila je. Dala je izjavu za "Pipl" i tvrdila da budući da nijedna američka država nema jurisdikciju, nijedna država u zemlji ne zahteva od nje da pošalje decu.

 

 

Zašto su deca kod oca?

Pokušaji glumice da svoju decu zadrži od bivšeg muža, a posebno njeno namerno nepoštovanje sudske odluke bili su dokaz nesposobnosti da svojoj deci omogući kontakt sa bivšim, dok je muškarac bio sposoban da olakša kontakt i pokazao spremnost da deca viđaju majku.

Takođe, ona je 2013. godine podnela zahtev za bankrot gde je navela da ima dugovanje od skoro 2 miliona dolara nastale kao posledica razvoda i troškova putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading