OŽENIO SE, PA JOJ JE UKRAO OVO! Ispostavilo se da se samo zbog toga pravio da je srećan, mlada ne može da se OPASULJI

Autor: N.J.

Lifestyle

29.06.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se vratila u stan, primetila je šta nedostaje.

OŽENIO SE, PA JOJ JE UKRAO OVO! Ispostavilo se da se samo zbog toga pravio da je srećan, mlada ne može da se OPASULJI

Foto: pixabay.com

Australijanka Izabel Glastonberi, koja živi u Sidneju, ispričala je za Dejli mejl kako ju je napustio muž, koji je nestao bez reči - kao duh. Nakon što se verila sa Majkom, njihov život bio je kao iz bajke. Kada su se upoznali, bio je zgodan i šarmantan i za čas su se zaljubili. Godinu dana kasnije su se verili, a onda su 2018. godine odlučili da se presele u njenu domovinu i da se tamo venčaju.

Venčanje je bilo prelepo, njeni roditelji pokrili su troškove, a račun je bio oko 50. 000 australijskih dolara. Čak su platili i podnošenje vize za njega, a u januaru 2021. godine imigraciona služba donela je pozitivnu odluku - on može da ostane u Australiji!

Tada su otišli na večeru da proslave, a kada se vratila sledećeg dana u stan - većina nameštaja je nedostajala!

Foto: Shutterstock

Razvod

Posle toga pokušala je da se prijavi na zajednički imigracioni nalog, kartice su bile obrisane, a nalozi prazni! Nestao je bez objašnjenja, a čak je prekinuo i kontakt sa prijateljem koji je bio svedok na njihovom venčanju, pa čak i sa njihovom porodicom.

Ponovo ga je videla u februaru i tada joj  je rekao da želi da bude sam. Godinu dana kasnije, sud je doneo odluku o njihovom razvodu, a ubrzo je Izabel saznala da se Majkl ponovo oženio i postao otac. I ona je sebi izgradila život - ima novog partnera i dete. Ona veruje da je želeo samo da ostane u Australiji, ali ne sa njom. Primećivala je signale, koje je zanemarivala. Poslednjih mesec dana, nestajao je noću. Sada upozorava druge žene da ne budu slepe kao ona.

- Nikad zapravo ne znaš pored koga spavaš - rekla je Izabel, a prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading