BIZARNO! Sa ženom GODINAMA nije imao odnose, evo šta je razlog - kad god uđe u sobu zatekne je sa ove dve stvari

Autor: N.J.

Lifestyle

27.06.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama nisu imali odnose, a ona se bori sa depresijom. Iako želi da je ostavi, ne zna šta da uradi.

BIZARNO! Sa ženom GODINAMA nije imao odnose, evo šta je razlog - kad god uđe u sobu zatekne je sa ove dve stvari

Foto: shutterstock

Zamišljena devojka

Kada odnosi ne funkcionišu kako treba, a stvari se zakomplikuju zdravstvenim stanjem partnera, shvatite da nema nazad.

- Imala je tada 23 godine. Radio sam dugo u fabrici i imao sam 27 godina. Venčali smo se jer je ona zatrudnela, a roditelji su joj bili religiozni, ali znao sam da to nije dobro. Sada imam 47 godina, a moja supruga 43. Imali smo puno manje uspona nego padova i, nakon što sam je zatekao s hrpom tableta i bocom votke, nisam imao hrabrosti da odem. Držao sam se uz nju sve ovo vreme. Ona pati od depresije otkad smo zajedno. Sada su naši sinovi odrasli i godinama nismo imali polne odnose. Ona ne želi. Toliko sam razmišljao o devojci s kojom sam izlazio pre moje žene i ne mogu je izbaciti iz misli. Udala se, ali pre nekoliko meseci razgovarao sam s njom na Fejsbuku. Skupio sam hrabrost i zamolio je da se nađemo na piću. Ostarila je, ali mi je još uvek bila jednako privlačna kao i pre svih tih godina - kaže muškarac u svojoj ispovesti za "Sun" i objašnjava:

- Osećao sam se tako uzbuđeno dok sam sedeo i gledao u nju. Želeo sam je kao što nikad pre nisam želeo nikoga. Poljubili smo se na rastanku i pitao sam hoće li ikada biti prilike da se ponovno nađemo. Rekla je: "Nikad ne reci nikad". Sada se čini da me je blokirala na Fejsbuku. Ne znam šta sam učinio i jesam li je uvredio. Stalo mi je do moje žene, ali nisam zaljubljen u nju.

Foto: shutterstock.com

Muškarac se nervira

Evo šta ga je savetnica posavetovala:

- Vaša žena ne zaslužuje ovo, a nedostaje vam komunikacije - poručila mu je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading