PROVERENI IZVOĐAČ PREKIDA: U redovima Leminda je predstavljen i drugi novajlija!

Autor:

Sport

27.06.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se nisu isprečile povrede, Stamenković bi verovatno bio u mnogo višoj ligi.

PROVERENI IZVOĐAČ PREKIDA: U redovima Leminda je predstavljen i drugi novajlija!

Foto: FK Lemind 1953

Ako se po jutru dan poznaje, igrački kadar Leminda će sledeće takmičarske godine biti znatno jači u odnosu na nedavno završenu sezonu.

Republika

Tim iz Leskovca se prošle sezone nakon osam godine pauze vratio u Jablaničku okružnu ligu, cilj za povratnički period je bio opstanak, i isti je ostvaren, sada je vreme za napredak na svim poljima. Leskovački "Metalci" su prelazni rok otvorili dovođenjem bivšeg igrača Čukaričkog i IMT-a, a ubrzo nakon toga je predstavljen i drugi novajlija u njihovim redovima. 

Drugi novajlija jedanaestoplasiranog sastava okružne lige je Miljan Stamenković (22). Reč je o igraču koji igra jako dobro levom nogom, odličan je izvođač prekida, a po mnogim komentarima njegova dodavanja "imaju oči". Pokriva pozicije u veznom redu i važi za jako zahvalnog igrača.

Republika

Foto: FK Lemind 1953

Miljan Stamenković

Poslednji angažman imao je u ekipi Gornje Sinkovce, sa kojom se rastao na početku kalendarske godine, pre toga je branio boje Radnika (Sušice) i Mladog Borca Živkovo. Stamenković je jedan period imao problema sa povredama, da nije bilo njih ovaj momak bi sigurno bio redovni učesnik mnogo jačeg ranga takmičenja od okružne lige.

Kada se pogleda kolona golova u nedavno završenoj sezoni (treći najslabiji napad u ligi), može se videti da je ekipa Leminda imala određenih poteškoća sa "spajanjem" napadača sa golom, a taj segmet igre bi trebao biti značajno ojačan dolaskom Stamenkovića. 

Odbrana Leminda je tokom prvenstva kapitulirala 61 put, i po tom paramteru se ekipa nalzi na sredini tabele, pa se može očekivati da će u narednom periodu i odbrambena linija biti osvežena novim licem. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading