IGRAČ SA LISTE 30 NAJTALENTOVANIJIH NA SVETU: Transfer BOMBA u Srpskoj ligi Beograd!

Autor:

Sport

27.06.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer o kojem će se pričati..

IGRAČ SA LISTE 30 NAJTALENTOVANIJIH NA SVETU: Transfer BOMBA u Srpskoj ligi Beograd!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri surčinskog Jedinstva sezonu 2022/23 u okviru Srpske lige Beograd okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od deset pobeda, 12 remija i osam poraza.

Republika

Utakmice Jedinstva su u ligi bile "jako tvrde", što pokazuje i broj primljenih, odnosno postignutih golova. Mrežu rivala igrači sastava iz Surčina zatresli su samo 21 put na 30 mečeva, i po tom paramteru su treći najslabiji napad u ligi, dok sa druge strane njihov golman je savladan samo dva puta više. Po broju pogodaka u njihovoj mreži ekipa se nalazi na trećoj poziciji, odmah iza liderskog dvojca.

Uprava kluba je svesna da se ofanzivna linija tima mora ojačati za sledeću takmičarsku sezonu i u tom smeru su krenuli sa pojačanjima. Pre par dana predstavljen je prvi novajlija, Aleksa Broćeta, mladi centarfor će pokušati da pojača efikasnost pred golom rivala.

Danas je simpatizere surčinskog srpskoligaša obradovala objava drugog novajlije u njihovim redovima, Mateja Bačanin (19) će u predstojećoj sezoni braniti boje Jedinstva. Bačanin je prve fudbalske korake napravio u redovima Petlića SD iz Smedereva, kasnije je došao u Crvenu zvezdu gde je prošao sve omladinske selekcije, gde je nosio i kapitensku traku. U reprezentaciji Srbije je takođe bio kadetski i omladinski član. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Mateja Bačanin

Bačanin je u kategoriji seniora nastupao za Grafičar, gde je kroz mečeve u Prvoj ligi Srbije pokušao da se izbori za minute u redovima crveno-belih u Super ligi, ali u tome nije uspeo. Prethodnih godinu dana brani je boje Radničkog iz Sremske Mitrovice i sada je došlo vreme za novu epizodu u njegovoj karijeri. 

Uprava Jedinstva dolaskom Bačanina pokazuje da za sledeću sezonu ima jako visoke ambicije, koje su sigurno predstavljene nekadašnjem kapitenu iz omladinskih selekcija Crvene zvezde. Mateja je bio na fifinoj listi 30 najtalentovanijih igrača na svetu, što je svakako neki vid dokaza da ovaj momak poseduje određeni kvalitet, ali da se isti nije do sada ispoljio na pravi način.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading