JAČAJU SE SVE LINIJE TIMA: Nakon golmana, u Petkovici predstavljena još dva nova igrača!

Autor:

Sport

27.06.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj uprave je da se oformi igrački kadar pred početak priprema.

JAČAJU SE SVE LINIJE TIMA: Nakon golmana, u Petkovici predstavljena još dva nova igrača!

Foto: FK Cer Petkovica

Uprava kluba jača igrački kadar kako se ne bi ponovila borba za opstanak iz nedavno završene sezone.

Republika

Čelni ljudi tima iz Petkovice uveliko rade na dovođenju igrača koji bi unapredili kvalitet igračkog kadra za sledeću takmičarsku godinu. Prvi novi-stari fudbaler u redovima Cera bio je Nemanja Radić, čuvar mreže koji se vraća iz inostranstva, tačnije iz Nemačke šeste lige. 

Nakon dovođenja "jedinice", krenulo se i sa jačanjem ostalih linija tima. Drugi novajlija u redovima zonaša je Petar Milovanović (28), vezni igrač koji dolazi iz redova Antimona. Sa svojim sada već bivšim klubom, Petar je sezonu u Mačvanskoj okružnoj ligi završio na deobi osme pozicije na tabeli. Reč je o fudbaleri koji ima kvalitet i odličnu reputaciju, u karijeri je nastupao za veliki broj klubova u Loznici i okolini, a jedan deo je proveo i Beogradu kada je branio boje GSP Polet Dorćola. 

Treća akvizicija fudbalskog kluba Cer u ovom prelaznom roku je Luka Lujanović (30) koji će ojačati defanzivnu liniju tima. Prethodne tri i po godine provereni defanzivan je branio boje Mladosti iz Prnjavora, karijeru je započeo u Mačvi iz Šabca, a između toga igrao je za Radnički (Šabac), PSK (Provo) i Borac iz Šabca.

Trend dolazaka u Petkovicu će se sigurno nastaviti i u predstojećem periodu, cilj uprave je da što pre oformi igrački kadar kako bi trener sa novajlijama prošao kompletne pripreme. Ekipa Cera se posle dugo vremena plasirala u zonski rang takmičenja, gde je nedavno završila svoju drugu sezonu, i u klubu žele da napreduju po pitanju plasmana u ligi.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading