OD CRVENKE DO MALTE: Uprava područnoligaša kreće u potragu za novim šefom stručnog štaba!

Autor:

Sport

27.06.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvenke stigao do inostranog angažmana.

OD CRVENKE DO MALTE: Uprava područnoligaša kreće u potragu za novim šefom stručnog štaba!

Foto: FK Crvenka

Jasno se vidi napredak u odnosu na prošlu takmičarsku sezonu, ali primarni cilj, povratak u Vojvođansku ligu Jug, opet nije ispunjen..

Republika

Ekipa Crvenke je nedavno završenu sezonu počela u nešto promenjivoj formi, do zimske pauze su na svom kontu imali 32 bodova, što je bilo dovoljno za treću poziciju na tabeli, i pet bodova zaostatka za liderom. Pred početak prolećnog dela prvenstva došlo je do promene šefa stručnog štaba, Goran Šušilović je svoje mesto prepustio Miroslavu Vasiću.

Tokom nastavka prvenstva ekipa je odigrala jako dobro na svom terenu, gde je napravljena serija od osam trijumfa, ali je zbog "štucanja" na gostovanjima na kraju sezone završena tik ispod pozicije koja omogućava borbu za viši rang.

Prolećni šef stručnog štaba Crvenke je najavio upravi kluba da će mu cilj nakon kraja prvenstva biti odlazak u inostranstvo. Vasić je nakon završetka saradnje sa područnoligašem stigao do inostranog angažmana i u predstojećem periodu će sa klupe predvoditi "Sent Endrujz" sa Malte.

Vasić je povodom odlaska poručio da u karijeri nije sarađivao sa boljim ljudima nego što su ljudi iz Crvenke, i da mu je žao što nije uspeo da klub uvede u viši rang. Takođe je poželeo puno sreće u novoj sezoni, sada već bivšem klubu, uz poruku da veruje da klub može sledeće takmičarske godine da bude član Vojvođanske lige.

Republika

Foto: FK Crvenka

Crvenka sa novim trenerom u novoj sezoni

Iz redova Crkvenke su povodom odlaska Vasića na Maltu poručili:

- Zahvaljujemo se Goranu na profesionalizmu i korektnom angažmanu i želimo mu puno sreće na novoj adresi. Nama sada predstoji odabir novog šefa stručnog štaba, već pregovaramo sa par trenerskih imena, a sve u cilju pravnovremenog starta letnjih priprema i adekvatnog spremanja ekipe za novu sezonu i nove izazove. 

Vasić je za šest meseci provedenih na klupi postavio odličan način rada i treniranja, koji je doneo dobre rezultate, da nije bilo "kikseva" na gostovanjima, ekipa bi stigla do pozicije koja bi je uvela u borbu za viši rang. Sada je na klubu da izabere trenera koji će dodatno nadograditi ekipu kako bi spremna dočekala start sledeće sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading