ODLUKA JE DONETA: Profesor ostaje za katedrom - "studenti" žele da nadmaše prošlosezonsko ostvarenje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.06.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobeogradski klub je doneo očekivanu odluku.

ODLUKA JE DONETA: Profesor ostaje za katedrom - "studenti" žele da nadmaše prošlosezonsko ostvarenje!

Foto: Fudbalski savez Beograda

Fudbaleri Studentskog grada prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Beograd okončali su na 12. poziciji sa skorom od 11 pobeda, tri remija i 16 poraza čime su obezbedili opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fubala.

 

Popularni "studenti" su sjajno započeli prolećni deo šampionata. U prvih šest prvenstvenih mečeva u 2023. godini, zabeležili su pet pobeda i činilo se da će Novobeograđani takmičenje okončati u gornjem domu tabele. Ipak, serija nešto lošijih rezultata tokom meseca aprila i maja, uslovila je da se ekipa u samom finišu sezone grčevito borila za očuvanje statusa, ali i pored navedenog, opšti je utisak da se nedavno okončano takmičenje mora okarakterisati kao uspešno.

U drugom delu takmičarske 2022/23 sezone Studentski grad je sa klupe predvodio trener Goran Janković, a prema poslednjim informacijama koje stižu iz redova Novobeograđana, popularni Jane će i u novoj sezoni "stajti za katedrom".

Četrdesetčetvorogodišnji stručnjak nedavno je ostvario veliki uspeh sa Amaterskom reprezentacijom Beograda osvojivši srebrnu medalju na UEFA Regionalnom kupu 2023. godine.

Foto: Fudbalski savez Beograda

Profesor ostaje za katedrom - Goran Janković

 

- Goran Janković:

Datum rođenja: 10. decembar 1978. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Rad (Beograd), Radnički (Novi Beograd), GKS Belhatov (Poljska), UTA Arad (Rumunija), Čukarički (Beograd), Minjor Pernik (Bugarska), Donji Srem (Pećinci), Zemun (Zemun), OFK Žarkovo (Beograd)

Trenerska karijera: BSK Borča (Borča), Prva Iskra (Barič), Studentski grad (Novi Beograd), Amaterska reprezentacija Beograda

Očekuje se da će kontinuitet rada stručnog štaba, donese i bolja ostvarenja na tarenu, a svakako će fudbaleri Studentskog grada imati u takmičarskoj 2023/24 sezoni dodatni motiv, s obzirom da se ekipa vraća na svoj stadion u blizini Sportskog centra "11. april".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading