KARLEUŠA NA IVICI SUZA, OBJAVILA PORODIČNU FOTOGRAFIJU: Nakon životne drame, poruka cepa srca!

Autor:

Zabava

27.06.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Karleuša objavila dirljive fotografije zbog kojih je bila na ivici suza.

KARLEUŠA NA IVICI SUZA, OBJAVILA PORODIČNU FOTOGRAFIJU: Nakon životne drame, poruka cepa srca!

Foto: Instagram.com

Pevačica Olja Karleuša i njen suprug Predrag Petrović Peca ispratili su sina Pavla na malu maturu. Iako on nije želeo, i mama i tata su bili ispred hotela gde je održana svečana večera. Pavle je bio u elegantnom crnom odelu, a kada ga je pevačica ugledala krenule su joj suze. 

– Završismo i osnovnu skolu. Ponosna sam na sve što se tiče tebe i znam da ću kroz svoj život uvek biti ponosna. Sine, imaj u vidu ono što ti uvek govorim. Uspećeš – napisala je pevačica ispod slike sina koju je ponosno okačila na društvene mreže.  

 

 

Pavle je na maturi imao i pratilju, drugaricu iz odelenja koja se crnom dugom haljinom potpuno uklapala sa njim. A mama Olja se pobrinula da joj Pavle pokloni buket cveća i specijalnu cvetnu narukvicu.

Podsećamo, iako uvek čvrsto veruje u srećan kraj, Olja nije krila da bez podrške porodice i najmilijih ne bi lako prebrodila emoboliju pluća koja je usledila kao posledica tromba u nozi.

Foto: Instagram.com

Olja Karleuša Instagram

 

-Suprug i sin su mi bili najveća podrška, naravno i roditelji. Oni u sve vreme bdili nada mnom, da moje bolovanje bude propaćeno na najbolji mogući način. Čovek je blagosloven kada ima uz sebe porodicu u takvim situacijama- rekla je ponosno pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading