ZVANIČNO SAOPŠTENJE MUSIC WEEK-a! Nakon brojnih incidenata od strane nevaspitane publike, organizacija festivala se oglasila!

Autor:

Zabava

27.06.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdato zvanično saopštenje povodom incidenata tokom Belgrade Music Week, organizacija hitno reagovala!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE MUSIC WEEK-a! Nakon brojnih incidenata od strane nevaspitane publike, organizacija festivala se oglasila!

Foto: Live Production

Nakon još jednog uspešnog festivala Belgrade Music Week 2023. koji se održao proteklog vikenda, organizacija se oglasila povodom incidenata koji su se desili od strane nevaspitane publike. 

Poznato je da su pojedinci iz mase gnusno vređali i gađali kako flašama, tako i čašama učesnike. Zbog toga, organizacija samog festivala izdala je zvanično saopštenje za javnost, u kom oštro osuđuje takvo ponašanje publike. 

Foto: Live Production

Belgrade Music Week

 

- Draga publika i prijatelji festivala Belgrade Music Week, obraćamo vam se povodom incidenata načinjenih od strane pojedinaca iz prvih redova publik. Ovaj vikend smo zajedno slavili muziku i ljubav prema muzici na jedinstven način. Hvala vam što ste bili deo naše priče, gde su odnosi između muzičara, saradnika i publike uvek bili od suštinske važnosti - počelo je saopštenje, te se nastavilo:

- Nažalost, moramo da se osvrnemo na nešto što se desilo i što je sve nas duboko pogodilo. Uprkos svim našim naporima da obezbedimo sigurnost ivrhunski provod za sve, dogodili su se pojedinačni incidenti koji su krajnje neprihvatljivi. Na naše veliko iznenađenje, u više navrata tokom proteklog vikenda, izvođači, muzičari i plesači su gađani raznim predmetima iz publike poput flaša, narukvica i čaša, što je dovelo u opasnost sve učesnike koji su se u tom momentu nalazili na bini.  

 

 

- Želimo da naglasimo da smo kao organizatori duboko zgroženi ovakvim ponašanjem. Belgrade Music Week festival godinama neguje vrednosti različitosti, nenasilja i tolerancije i ni u kom slučaju ne podržava govor mrženj, nasilje, netoleranciju, agresiju, ugrožavanje drugih.

- Posebno želimo da izdrazimo zahvalnost i divljenje svim našim izvođačima, muzičarima i plesačima koji su dostojanstveno, hrabro, odvažno i profesionalno izveli svoje nastupe od početka do kraja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading