POSUMNJALA DA JE MUŽ VARA SA DOBROM DRUGARICOM, PA JE ONA SMUVALA! Kada mu je rekla šta je uradila, sve je očekivala samo ne OVO

Autor:

Lifestyle

02.06.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se malo zaigrala sa drugaricom, muž je imao čudnu reakciju.

POSUMNJALA DA JE MUŽ VARA SA DOBROM DRUGARICOM, PA JE ONA SMUVALA! Kada mu je rekla šta je uradila, sve je očekivala samo ne OVO

Foto: Shutterstock

Jedna žena zatražila je savet od savetnice "Suna". Naime, ona se poljubila na žurci sa drugaricom, a to se mnogo dopalo njenom suprugu. Ipak, sada se pita šta se dešava u njihovoj spavaćoj sobi, jer je situacija postala i više nego čudna.

- Kao da se u njemu probudila vatra. U to vreme nisam dvaput razmislila o tome, ali nakon malo razmišljanja, počela sam se pitati postoji li nešto više od njegovog uzbuđenja, jer sam na to prvo pomislila. Ja imam 45, moj muž 50 i u braku smo 20 godina. Naš odnos je uvek bio odličan, ali ne mogu reći da smo ikada previše istraživali u spavaćoj sobi. Nikada mi nije smetalo, ali nešto se promenilo u meni pre otprilike dve nedelje kad sam bila na devojačkoj večeri. Sve se dogodilo tako brzo, ali shvatila sam da me privlači moja prijateljica. Tokom noći postale smo sve bliže i bliže dok se nismo na kraju nekoliko puta strastveno poljubile - objašnjava žena da nikada više nisu razgovare o tome ali joj se stalno vrti po glavi.

Foto: Shuttestock

Žena ljuta na muškarca

Dodala je da prvobitno nije bila sigurna da li da kaže mužu, a onda je presekla i rekla.

- Na moje iznenađenje, kad sam saopštila tu vest, bilo je kao da je upravo čuo da je dobio na lutriji. Bio je obuzet uzbuđenjem i na kraju imali smo fantastičan seks. Nisam previše čitala o tome, ali poslednjih nekoliko dana počela sam se pitati. Oduvek sam sumnjala da postoji privlačnost između moje prijateljice i njega. Pre nekoliko godina posmatrala sam ih kako se ponašaju lukavo, a otprilike u isto vreme moj muž je postao stvarno "zauzet" poslom - ističe da ne prestaje da se pita da li su u tom periodu imali aferu.

Takođe, žena smatra da je to možda razlog zbog kog se toliko uzbudio.

Savetnica joj je objasnila da nema mnogo načina da sazna šta se tu dogodilo, osim ako ne pita supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading