EMINA NEMA POJMA KO JE DIDI J: Ona u Srbiji ne postoji!

Autor:

Zabava

02.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović ne zna ko je Didi J, pa ostala zbunjena na pitanje vezano za svoju koleginicu sa estrade.

EMINA NEMA POJMA KO JE DIDI J: Ona u Srbiji ne postoji!

Foto: ATA Images

Pop pevačica je preksinoć imala nastup u prestonici posle duže pauze kada su koncertne aktivnosti našem gradu u pitanju. Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J izjavila kako je ona dvojnica svetski popualrne glumice Penelope Kruz, a titulu njene dvojnice godinama je nosila upravo Emina Jahović:

- Mnogi misle da sam sestra Penelope Kruz. Pogotovo kad sam u Španiji misle da sam ili Penelope Kruz ili njena sestra i onda vrište kada me vide, a ja gledam šta se dešava. Naravno, to mi laska jer je Penelope jedna od najlepših žena svih vremena - rekla je Didi Džej u jednoj emisiji. Sada smo imali prilike da pitamo Eminu šta misli na ovu temu, ali ona je ostala zbunjena pomen imena Didi J:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Emina Jahović

- O kome se radi? - pitala je Emina kada smo je pitali šta misli o tome da ju je Didi J skinula sa trona dvojnice Penelope Kruz.

Foto: ATA Images

Didi Janković

Kada smo joj rekli puno ime i prezime, Emina se ipak prisetila da joj to ime odnekud zvuči poznato:

- A, Dijana Janković, je l' tako? Ima neko umetničko ime. Ja nju davno nisam videla. Živim u inostranstvu. Ne znam da je u Srbiji nešto radila. Možda jeste u inostranstvu - rekla je Emina, ali izbegla je da komentariše da ona više nije dvojnica glumice Penelope Kruz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading