HRANA KOJA POJAČAVA ŽELJU ZA INTIMNIM ODNOSIMA: Od nje ste kao ludi, uzbuđuje i mislite samo o PRLJAVOJ IGRI

Autor:

Lifestyle

02.06.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeće namirnice vraćaju živost intimnim odnosima i podstiču želju za prljavom igrom u krevetu.

HRANA KOJA POJAČAVA ŽELJU ZA INTIMNIM ODNOSIMA: Od nje ste kao ludi, uzbuđuje i mislite samo o PRLJAVOJ IGRI

Foto: Shutterstok

Sigurno se pitate kakve veze imaju intimni odnosi i hrana, zapravo imaju jer određena ishrana može poboljšati i podstaći želju za intimom. Ove namirnice prepune su hranjivih materija koje utiču na libido, a mogu poboljšati i vaše celokupno zdravlje. Svaka zdrava hrana je dobra za seks. Međutim, postoje određene namirnice koje su posebno korisne.

Lubenica

To je jedna od najbogatijih prirodnih izvora L-citrulina, neesencijalne aminokiseline koju telo pretvara u L-arginin. On povećava dotok krvi u penis, jačajući erekciju.

Jabuke

Jabuke produžuju seksualnu izdržljivost i to sve zahvaljujući visokom nivou kvercetina, antioksidativnog flavonoida. A budući da telo prolazi kroz mnoge iste fizičke promene tokom seksa kao i tokom vežbanja - ubrzani otkucaji srca, ubrzani metabolizam, sagorevanje kalorija i kontrakcije mišića - možete izjednačiti izdržljivost sa dužim vremenom u krevetu.

Foto: YouTube/Hanuma kocht - Hanumina kuhinja

Kolač sa jabukama

Đumbir

Uzimanje samo jedne kašičice ovog začina nekoliko puta nedeljno je sve što vam je potrebno da biste iskoristili dobrobiti za zdravlje srca. Dakle, samo napred.

Foto: pexels.com

Svež đumbir

Banane

Plod banane pun je jednostavnih ugljenih hidrata koji osiguravaju energiju i kalijum. Mineral koji opušta mišiće sprečava grčeve mišića koji mogu ometati vreme tokom seksa. Osim toga, American Heart Association kaže da kalijum pomaže i u snižavanju krvnog pritiska, što osigurava pravilan protok krvi u određenim delovima tela, uključujući genitalije.

Foto: YouTube/ Dream Cooking 드림쿠킹

Kolač sa bananama

Beli luk

Prema istoriji stari Egipćani koristili su beli luk za povećanje izdržljivosti. Studija Journal of Nutrition potvrdila je da konzumacija belog luka može pomoći u zaustavljanju stvaranja novih masnih naslaga, zvanih plak, unutar ćelija arterija. Da, to uključuje i arterije koje vode do penisa.

Foto: pixabay.com

Beli luk i limun

Sok od nara

Sok od nara pomaža u poboljšanju erektilne disfunkcije.

Cvekla

Istraživači su otkrili da je sok od cvekle znato poboljšao protok krvi u mozgu i kognitivne performanse. Tajna moć ovih korena? Nitrati, koji se nalaze u cvekli i pretvaraju se u nitrite u telu i stoga poboljšavaju seksualnu moć.

Foto: YouTube/ Simple Food

Samlevena cvekla

Avokado

Avokado je bogat vitaminima B koji ublažavaju stres, a  i izvor je mononezasićenih masnoća, za koje se pokazalo da pomažu u protoku krvi u celom telu - uključujući penis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading