SA 20 GODINA ZAVRŠILA JE U HAREMU PERVERZNOG ŠEIKA: Uplašila se da će dobiti HIV, pa je zadesilo NAJGORE - Evo kako danas živi

Autor: N.J.

Lifestyle

29.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je uspešna poslovna žena, ali nekada je bila mlada, naivna manekenka koja je završila u haremu.

SA 20 GODINA ZAVRŠILA JE U HAREMU PERVERZNOG ŠEIKA: Uplašila se da će dobiti HIV, pa je zadesilo NAJGORE - Evo kako danas živi

Foto: Shutterstock

Modna dizajnerka Džil Dod na zabavi je upoznala moćnog, niskog, proćelavog gospodina, a kasnije je saznala da je on ozloglašeni milijarder i trgovac oružjem Adnan Kašogi. Ona je postala njegova žena za uživanje. Stariji je od nje 24 godine, obasipao je poklonima, ali morala je da ga deli sa ostatkom harema.

- Ne možemo se poljubiti dok ti ne ispričam situaciju - rekao joj je, uzevši joj ruke, prema njenim novim memoarima. Želeo je da bude njegova nova žena za uživanje, a prema zakonu Saudijske Arabije, dopušteno mu je da ima 11 žena za uživanje i tri zakonite žene. Nije hteo da je poljubi dok ne potpiše ugovor.

Sledeći dan, dobila je poziv da se pridruži njegovoj jahti, a ona je otišla sa drugaricom. Tada shvata da nikada nije upoznala tako inteligentnog čoveka. Celo veče su pričali dok je on raspravljao o tome kako je stekao bogatstvo.

- Tokom sledećih nekoliko nedelja, Adnan me častio i večerali smo - uvek mi dopuštajući da izaberem odeću iz njegove modne kolekcije - ali na slici su bile i druge djevojke. Neke od njih izgledale su tako mlado da se moglo pretpostaviti da su srednjoškolke.

Foto: Izvor: Printscreen/YouTube/stella kudritzki

Džil dod

Sve se ovako završilo

Kako su meseci prolazili, ona se zaljubljivala, a opisala ga je kao izvanrednog ljubavnika i kaže da je uživala u osećaju da mu je miljenica. Bila je članica njegovog harema, ali vremenom je postala sve ljubomornija zbog drugih žena. Pre nego što su stipili u ovakav odnos šeik joj je ponudio petogodišnji ugovor kojim garantuje da će imati prava na nju, ali i da mu mora biti dostupna 24 časa. 

Ipak, 1981. počela je da se oseća neprijatno. Jednom prilikom opisala je trenutak kada joj je milijarder ušao u sobu dok je spavala kako bi joj dao poklon.

Foto: Izvor: Printscreen/YouTube/stella kudritzki

Džil Dod ovako izgleda danas

- Kada mi je video lice, šapnuo je: "Oh, pogrešio sam sobu. Oprosti, vrati se na spavanje. Zadrži poklon". Pre nego što sam uspela da odgovorim, otišao je. Srce mi je stalo. Mislio je da sam druga devojka - priseća se.

Takođe, postala je zabrinuta da će dobiti HIV. Isto, želela je da vrati svoju nezavisnost i bila je zabrinuta da li će zbog poklona koje je dobijala nešto dugovati. Na leto 1982. veza se završila prijateljski. Ona živi sada sa trećim suprugom, i kaže da je sramota jer ljudi misle da je ku*va, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading