ZABRINULI FANOVE: Trudna Kristina i Kristijan Golubović traže pomoć

Autor:

Zabava

29.06.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari se obratili pratiocima na društvenoj mreži Instagram

ZABRINULI FANOVE: Trudna Kristina i Kristijan Golubović traže pomoć

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić

Bivši zadrugari Kristina Spalević i Kristijan Golubović čekaju još jedno dete. Kristini će ovo biti drugo dete, dok će Kristijanu biti četvrto, a vesti je otkrio Golubović nedavno.

- Tačno je, Kristina je trudna po drugi put. Večeras, u toku noći ćemo dobiti rezultate krvi, ali je test, koji je ona uradila u Belgiji pokazao trudnoću. Ja je upravo sada čekam na aerodromu i presrećan sam! Ne znam šta drugo da vam kažem. Bog za nas očigledno ima neki zadatak, čim će nam tako brzo podariti još jedno dete - rekao je on za Pink.rs pre nekoliko dana.

Republika

Foto: RTV Pink

Kristina i Kristijan

Prošle godine su dobili sina Konstantina, a Kristina je potom zbog korone izgubila bebu koju su čekali, zbog čega su danas zabrinuli fanove kad su se obratili na društvenoj mreži Instagram.

Naime, oboje su objavili storije gde fanove bitaju da li poznaju nekoga ko radi na VMA.

- Da li ima neko u pratiocima da radi na VMA ili da poznaje nekoga tamo, DM molim vas - napisali su Kristina i Kristijan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirjana

30.06.2023 16:37

stalno nesto mole,ovaj iskace po portalima kao iz konzerve pastete....neka se naruce na VMA i neka cekaju termine-svi bi nesto preko veze ili preko reda....pa i oni su gradjani kao i svi ostali u zemlji Srbiji