ZVEZDA "ČUVARA PLAŽE" DOŠLA DO SAMOG DNA: Nekada je bila živa lutka, a sada svi se pitaju šta joj se desilo (FOTO)

Autor:

Lifestyle

02.06.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije ista osoba!

ZVEZDA "ČUVARA PLAŽE" DOŠLA DO SAMOG DNA: Nekada je bila živa lutka, a sada svi se pitaju šta joj se desilo (FOTO)

Foto: Instagram/donnaderrico

Dona

Dona Deriko je američka glumica i model, a mnogima je poznata po ulozi u seriji "Čuvari plaže"  gde je imala glavnu ulogu u dve sezone. Igrala je ulogu Done Marko u prvoj sezoni od 1996. do 1997. gde se pojavila u 34 epizode, a potom i u drugoj sezoni od 1997. do 1998. godine. U drugoj sezoni pojavila se u 18 epizoda. Nakon toga njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Dona je danas izuzetno popularna na Instagramu gde je prati blizu 2 miliona ljudi. Ova glumica, često počasti fanove slikama svog zgodnog tela i zaista svi mogu samo da joj zavide na izgledu. Ipak, ono što je uočljivo je velika razlika između onoga što povremeno objavi kao svoju fotografiju i profesionalnih fotografija koje dominiraju na njenom profilu.

Foto: Instagram/donnaderrico

Dona Instagram fotografija

Uglavnom, društvene mreže su jedno, a Instagram drugo. Tako da ona objavljuje često izuzetno prerađene slike na društvenim mrežama i ne prikazuje kako zaista izgleda. Iako je neosporno prelepa i prezgodna, ona nema 20 godina već 55.

Kada vidite neke njene prerađene fotografije zaista ne biste pomislili da ima više od dvadeset. Čak i kada je "bez šminke" ako se malo bolje zagledate tu je neprimetan sjaj i puder za lice kako bi koža bila ujednačena.

Takođe, činjenica je da ona nije "hodajući filter", koža stari, možda kod nje u "manjoj meri", ali da posledice moraju biti vidljive. Zato uhvaćena je u sledećem izdanju i bićete u saglasnosti da je neprepoznatljiva. U širokom belom kombinezonu ispod kog je virio žuti brushlater, Dona doslovno ne liči na sebe, ili bar ne na ono što se predstavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading