MLADA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU ZBOG SVEKRVE: Mladoženja urlao od besa "Ovo što si uradila je DNO DNA"

Autor: N.J.

Lifestyle

01.07.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svekrva je uradila jednu strašnu stvar mladi, pa je nastao haos!

MLADA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU ZBOG SVEKRVE: Mladoženja urlao od besa "Ovo što si uradila je DNO DNA"

Foto: Photo by Álvaro CvG on Unsplash

Odnos svekrve i mlade može da bude zaista turbulentan, ali uvek se tu drži neka granica. Ipak, ovakvo ponašanje svekrve i to na dan venčanja njenog sina niko nije očekivao. Događaj koji je umalo mogao da se završi tragično opisala je Kali, organizator ovog venčanja.

U videu koji je nazvala "greška ili sabotaža" koji je objavila na TikTok - u objasnila je da je mladoženjina majka pokušala da otruje buduću snajku. Znala je da njena snajka ima alergiju na kokos, a ona je naručila kolače uvaljane u kokosovo brašno i nagovorila je da proba.

- Pripreme su počele po planu. Znala sam da je nevesta ozbiljno alergična na kokos, a sa tim je bila upoznata i poslastičarka koja je pravila tortu. Bili smo spremni da venčanje počne - priča Kali.

Onda je primetila da je osim svadbene torte stigla nova tura kolača, a kada je pitala mladoženjinu majku zašto, ona je rekla da se plaši da ne zafali.

Foto: Photo by Jeremy Wong Weddings on Unsplash

Mlada stavlja mladoženji burmu

- U redu, to zaista nije tako neobično - pomislila je Kali. 

Onda priča dobija užasan obrt.

Svekrva je nudila jedan od kolača mladi, i taman kada je krenula da zagrize, uleteo je mladoženja u prostoriju.

- Mama, znaš da je alergična - uzviknuo je sprečivši katastrofu. Sledećih 15 sekundi je u sali bila mrtva tišina, niko se nije usudio da progovori.

- Mladoženja je otvorenih usta gledao u svoju mamu. Nevesta je izgledala apsolutno užasnuta i uplašena, i ja bih bila isto - objašnjava.

- A mladoženjina majka, koja je bukvalno pokušala da otruje buduću snaju, nije se ni najmanje potresla zbog svega. Samo je slagnula ramenima i okrenula se i otišla.

Šokiran njenim ponašanjem, mladoženja je potpuno izgubio kontrolu i počeo da viče.

- Ti si užasna osoba, nikada nisi podržavala ovu vezu, ovo je dno dna, čak i za tebe. Mogla si da je pošalješ u bolnicu. Ona je doslovce mogla da doživi anafilaktički šok - urlao je, iako to očigledno nije uzmemirilo njegovu majku. Nešto kasnije se samo pokupila i otišla sa svadbe, a srećom, fatalni ishod je izbegnut, piše "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading